Çorum'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü

Çorum'da çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü. Olay akşam saatlerinde Çorum Çomar Barajı'nda meydana geldi.

02.09.2014 21:48  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan iki gurubun karıştığı tabanca ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı silahlı kavga sırasında 25 yaşındaki Mehmet Avcı, yaralandı. Ağır yaralanan Avcı, arkadaşları tarafından önce Çorum Özel Hastanesi'ne ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek ameliyata alındı.

Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayın meydana geldiği yerde inceleme yapan polis çok sayıda boş kovan topladı. Cinayetin ardından harekete geçen polis 5 kişiyi gözaltına alırken, yapılan aramada 2 adet tabanca bir adet pompalı tüfek ele geçirildi. Avcı'nın hangi silahla öldürüldüğü yapılacak baristik incelemeden sonra belli olacağı belirtildi. Silahlı kavga ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Silahlı Çatışma: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement