Çorum'da Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü Yapıldı

Çorum'un İskilip ilçesinde, Cumhuriyet Bayramının 91. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

30.10.2014 13:44  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un İskilip ilçesinde, Cumhuriyet Bayramı'nın 91'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İskilip Kültür Turizm Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Derneği (İSDAK) tarafından organize edilen "Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü" etkinliğine, Kaymakam Şuayip Gürsoy, daire müdürleri, Çorum ve İstanbul'dan gelen doğa sporları kulüplerinin üyeleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ahlatçık köyü Selbasan mevkisinde başlayan yürüyüş, 4 kilometre uzaklıktaki Akpınar Köyü Zafer Tepesi mevkisinde son buldu. Kaymakam Gürsoy ve katılımcılar, güzergahta Cumhuriyet'in 91'inci yıl dönümü dolayısıyla 91 adet karaçam fidanı dikti.

Kaymakam Gürsoy, yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in 91'inci yıl dönümünü coşkuyla kutladıklarını belirterek, etkinliğin gerçekleştirilmesine öncülük eden İSDAK'a teşekkür etti.

İSDAK Başkanı Hasan Güçlü de Cumhuriyet'in 91. yıl dönümünü farklı bir şekilde kutladıklarını ifade ederek, "Her yıl 29 Ekim'de bu tür faaliyetleri yapmaya çalışıyoruz. Resmi kutlama programlarının yanı sıra biz de doğayla iç içe, farklı programlar yaparak Cumhuriyetimizin ilanını coşkuyla kutluyoruz" diye konuştu. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'da Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement