Çorum Belediyespor'da Toplu İmza Töreni - Son Dakika
Spor

Çorum Belediyespor'da Toplu İmza Töreni

Spor Toto 3. Lig 3. grup takımlarından Çorum Belediyespor'da ara transfer döneminde anlaşma sağlanan 7 futbolcuyla sözleşme imzalandı.

07.01.2016 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. grup takımlarından Çorum Belediyespor'da ara transfer döneminde anlaşma sağlanan 7 futbolcuyla sözleşme imzalandı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını tamamladıklarını, ligin ikinci yarısında güçlü bir kadro ile mücadele etmek istediklerini söyledi.

Çok iyi bir kadro kurduklarını ve takıma güveninin tam olduğunu ifade eden Gül, "Şampiyonluğa inancımı hiç kaybetmedim. Matematiksel şansımız devam ettiği sürece sonuna kadar kovalayacağız. Play-off'tan da olsa 2. Lig'e yükseleceğimize inancım tam. Eğer play-off'a kalırsak ki en ufak bir şüphem yok, 2. Lig'e çıkarız. Yeni gelen futbolcularımızın başarılı olacaklarına ve takıma büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Gül, konuşmasının ardından transfer edilen futbolcuları tanıttı.

Törende TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan kaleci Gökhan Siverek, Pazarspor'dan Tahir Kurtuluş, Bugsaşspor'dan Yılmaz Can Taşkıran, Adliyespor'dan Çağrı Tekin, Körfez İskenderunspor'dan Ercan Güneri, İnegölspor'dan Ömürcan Yıldırımlı ve Manavgatspor'dan Sergen İrim ile sözleşme imzalandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çorum Belediyespor'da Toplu İmza Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement