Çorum Belediyespor, 2. Lig Yolunda İddiasını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediyespor, 2. Lig Yolunda İddiasını Sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un Teknik Direktörü Altındağ: "İlk kez izlediğim futbolcuların performansı beni kalan 4 hafta için umutlandırıyor"

10.04.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un Teknik Direktörü Mustafa Altındağ, "İlk kez izlediğim futbolcuların performansı beni kalan dört hafta için umutlandırıyor" dedi.

Altındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çorum Belediyespor Teknik Direktörü olarak ilk kez Düzyurtspor maçında takımın başında sahaya çıktığını ve oyuncuların performanslarını görme şansı yakaladığını söyledi.

Takımın, grup lideri Düzyurtspor karşısındaki mücadelesini beğendiğini ancak kazanabilecekleri bir maçı beraberlikle tamamlayarak önemli bir avantajı geri çevirdiklerini düşündüğünü vurgulayan Altındağ, şunları kaydetti:

"Deplasmanda karşılaştığımız lider Düzyurtspor maçında büyük bir fırsatı kaçırdık. Maça kontrollü başladık ve son bölümde de üstünlüğü ele geçirdik. İlk yarıda girdiğimiz net pozisyonlar vardı ama değerlendiremedik. İkinci yarıda da topa sahip olan ve pozisyon bulan bizdik. Özellikle son bölümde rakibin üzerimize geldiği anlarda net pozisyonlara girdik ancak son vuruşlarda ve final paslarında başarılı olamayınca kazanabileceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrıldık. Yine de takımın ortaya koyduğu mücadeleden ve kazanma isteğinden memnunum."

Bu hafta iç sahada Manavgat Evrensekispor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Altındağ, "İlk kez izlediğim futbolcuların performansı beni kalan 4 hafta için umutlandırıyor. Bazı eksiklerimiz var. Özellikle final paslarındaki başarısızlıklarımızı gidermeye yönelik çalışmalar yapacağız. Kalan dört haftayı kayıpsız tamamlamak istiyoruz. Takımın bunu başarabilecek güce sahip olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Altındağ, 2. Lig iddialarının halen devam ettiğini ifade ederek, "Manavgat Evrensekispor maçıyla başlayarak kalan maçlarımızı puan kaybı yaşamadan tamamlamamız durumunda bir üst lig için büyük avantaj yakalamış olacağız. İnandığımız bu yolda taraftarımızın da desteklerini bekliyoruz" dedi.

Çorum Belediyespor, 18 takımın mücadele ettiği 3. Lig 2. Grup'ta, lider Düzyurtspor'un 5 puan gerisinde 50 puanla 4'üncü sırada yer alıyor. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Belediyespor, 2. Lig Yolunda İddiasını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement