Çöpte Bulunan At Kemikleriyle İlgili Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Çöpte Bulunan At Kemikleriyle İlgili Gözaltı

İzmir’in Bornova ilçesinde, çöp konteynerinde iki gün önce bulunan kesilmiş atlara ait kafa, deri ve kemiklerle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

24.06.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde, çöp konteynerinde iki gün önce bulunan kesilmiş atlara ait kafa, deri ve kemiklerle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Olay, pazartesi günü Altındağ semtinde meydana geldi. 5627. Sokaktaki işyerlerini açanlar, çöp konteynerinden yayılan ağır kokudan rahatsız oldu. Çöp konteynerinde atılı poşetler olduğunu görenler temizlenmesi için belediye ekiplerinden yardım istedi. Ekiplerin temizlemeye başladığı konteynerden çıkardığı poşetlerde bir ata ait deri ve kemikler bulundu. Bunun üzerine olay polise bildirildi. Polisin olay yerinde tutanak tutup şikayetleri almasının ardından poşetler belediyeye ait araçlara yüklenerek kaldırıldı. Temizlik ekipleri, çöp konteynerinin bulunduğu alan ile sokağı yıkadı. Atın etinin piyasaya sürülmesi için kesildiği, kalan parçaların ara sokakta olduğu için kimsenin görmemesi için bu bölgeye getirilip atıldığı belirtildi. Olaydan sonra çalışma başlatan Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir ihbar üzerine Konak ilçesinde oturan 65 yaşındaki M.Ö.'yü gözaltına aldı. İhbar yapılan kişinin emekli M.Ö.'ye ait kamyonetin plakasını vermesi üzerine gözaltı işlemi yapıldığı bildirildi. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen M.Ö. serbest bırakıldı, dosyası adliyeye gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çöpte Bulunan At Kemikleriyle İlgili Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement