Kadirli'de Çöp Evde Yaşayan Aileye Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

Kadirli'de Çöp Evde Yaşayan Aileye Yardım Eli

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde belediye ve yardım derneği, 5 kişinin yaşadığı atık eşya ve çöp dolu evi temizledi.

25.11.2014 16:17  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli ilçesinde atık eşya ve çöp dolu evde yaşayan 5 kişilik aileye, belediye yardım derneği sahip çıktı.

Kadirli Sülemiş Yardım Derneği (KASYAD) üyeleri, simit satarak geçimini sağlayan 3 çocuk babası Halil G'ye (43) yardımda bulunmak amacıyla Şehit Orhan Gök Mahallesi'ndeki evine gitti.

Evde atık eşya ve çöp biriktirildiğini gören üyeler, belediyeden yardım istedi. Belediye ekiplerince temizlenen evden çıkarılan bir kamyon dolusu atık, ilçe çöplüğüne götürüldü.

KASYAD Başkanı Hasan Deveci, gazetecilere, ihtiyaç sahibi aileleri tespit çalışması sırasında karşılaştıkları ailenin durumuna çok üzüldüklerini söyledi.

Yardım için harekete geçtiklerini anlatan Deveci, "En küçüğü 9 yaşında 3 çocuğu ile zor şartlarda yaşamaya çalışan ailenin durumundan etkilendik. Anne Melahat G, elinden engelli olduğu için temizlik yapamadığından evin durumu içler acısı hale gelmişti. Belediye ekipleri evi temizledi" dedi.

Evin sıva ve boyasını yaptıracaklarını, eskiyen kapı ve pencerelerini yenileyeceklerini de vurgulayan Deveci, "Ailemizin eşyalarını da yenileyeceğiz. Aile, kısa süre temiz bir eve kavuşacak" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan da aile için gerekeni yapacağını belirterek, dernek yetkililerine teşekkür etti. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadirli'de Çöp Evde Yaşayan Aileye Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement