Constant'tan Yanal'a: Bize Gelince İzin Yok! Biz İnsan Değil miyiz? - Son Dakika
Spor

Constant'tan Yanal'a: Bize Gelince İzin Yok! Biz İnsan Değil miyiz?

Constant\'tan Yanal\'a: Bize Gelince İzin Yok! Biz İnsan Değil miyiz?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile Gineli futbolcu Kevin Constant arasında, İtalya dönüşü uçakta gergin anlar yaşandığı ortaya çıktı.

05.03.2015 09:17  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal ile futbolcu Kevin Constant arasındaki krizin ayrıntıları ortaya çıktı. Vatan gazetesinden Cevat Kol'un haberine göre, ikili arasındaki sıcak savaşın gerekçeleri, iddia edilenden daha farklı.

ALKOLLÜ FOTOĞRAFLARI BAŞINI YAKTI

İddia; Napoli maçında ilk 11'de olmadığını görünce isyan eden Gineli yıldızın, izin gününde gittiği Batum'daki bir gece kulübünde bordo-mavili taraftarlarla alkol ve sigara içerken çektirdiği fotoğraflar yüzünden kadro dışı bırakıldı yönündeydi. Ancak, tecrübeli futbolcunun Batum ziyaretinin haftalar önce olduğu, asıl krizin Napoli dönüşü yaşandığı ortaya çıktı.

"BİZ İNSAN DEĞİL MİYİZ"

27 yaşındaki futbolcu, 1-0 kaybedilen maçın dönüşünde teknik heyetten bir günlük izin istedi. Ancak bu isteği kabul görmeyince, yüksek ses tonuyla uçakta Ersun Yanal'a şunları söyledi: "Kendinize yakın oyunculara izin veriyorsunuz. Kasımpaşa maçından sonra Hakan Arıkan'ın İstanbul'da kalmasına 'Tamam' demiştiniz. Kendiniz bile eğlenmek için çoğu zaman İstanbul'a gidiyorsunuz. Hatta antrenmanlara gelmediğiniz zamanlar bile oldu. Ancak bize gelince izin yok! Biz insan değil miyiz?"

KARABÜK MAÇINDA TRİBÜNE ÇIKTI

Bordo-mavili yöneticilerin de olduğu dönüş uçağında yaşanan bu gelişme Ersun Yanal'ı çok sinirlendirirken, Napoli'de kulübede oturtulan Constant, Kardemir Karabük'te ise tribüne çıkartılıdı.

2.KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Futbolcuya af çıkıp çıkmayacağı konusu merak edilirken, haberde, Ersun Yanal'la bordo-mavili yönetim bir haftada 2. kez karşı karşıya geldiği hatırlatıldı. Yanal'a yakınlığıyla bilinen menajer yardımcısı Okan Selçuk Kartal'ın işine son verilmişti.

YÖNETİM SICAK BAKMIYOR

Trabzonspor yönetiminin, Milan'dan 2.5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığı alınan vce 4 yılda 9 milyon Euro verilecek olan olan Gineli'nin tribünde oturmasına sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Constant'tan Yanal'a: Bize Gelince İzin Yok! Biz İnsan Değil miyiz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hakkı Bulut: Sen karıyla kızla hovardalık yaparken iyi bize gelince yok yaww demişş 11 0 Yanıtla
  • H: Ali kardeş hoca osurursa topçu ne yapar ? 6 0 Yanıtla
  • 23 Zaza : Konuş Constand Konuş da Trabzon sporumuzu koltuğu için siyasi erklere pazarlayanlar da duysun 3 1 Yanıtla

Advertisement