Çolakbayrakdar, "Kanlıcı '1'i Yeniledik" - Son Dakika
Yerel

Çolakbayrakdar, "Kanlıcı '1'i Yeniledik"

Çolakbayrakdar, "Kanlıcı \'1\'i Yeniledik"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sağlıklı, güvenli, akıcı ve kaliteli ulaşım imkanı sunmak için yolların yenilenme, bakım ve onarımına önem verdiklerini söyledi.

19.08.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sağlıklı, güvenli, akıcı ve kaliteli ulaşım imkanı sunmak için yolların yenilenme, bakım ve onarımına önem verdiklerini söyledi.

Ziya Gökalp'te önemli bir geçiş kulvarı olan Kanlıca Caddesi'nin ilk bölümünü yenileme çalışmalarının tamamlandığını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Şehrimizde; sağlıklı, güvenli, akıcı ve kaliteli ulaşım imkanı sunmak için yolların yenilenme, bakım ve onarımına önem veriyoruz. Kanlıca Caddesi de, Kocasinan'ın çok önemli geçiş kulvarlarından biri. Terminal, Şeker, Ziya Gökalp Bölgesi'ni; Sanayi, Yavuzlar, Yunus Emre ve Gazi Osman Bölgesi'ne aktarıyor. Özellikle sanayi esnafımız ve bölgedeki yoğun nüfus ağırlıklı olarak bu ulaşım arterini kullanıyor. Ayrıca Kocasinan Bölgesi'ni Kadir Has Stadı'na taşıyan alternatif yollardan da biridir" dedi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar konuşmasına şöyle devam etti, "Yoğun tercih ve kullanıma açık olan Kanlıca Caddesi'ni Gidişli-gelişli 2 bölüm halinde yenilemeye karar verdik. Kanlıca gibi önemli bir ulaşım rotasını tümüyle kapatarak yenilemek yerine sanayi esnafı ve vatandaşlarımızın da görüşünü aldık, onlara danıştık. Sanayi esnafının en yoğun çalıştığı zaman diliminde onlara giden ve oradan gelen akışı durdurmak istemedik. Bu nedenle planlarımızı 2 bölüme ayırdık. Hızlı da çalışarak hemen Kanlıca'nın birinci bölümünü tamamladık. Dün biten birinci bölüm yenileme çalışmalarının ardından bugün ikinci bölümün yenilime çalışmalarına başladık. 850 metre uzunluğundaki yolun alt yapısı da yenilendi. Yolun temel dolgusu ve sıkılaştırılması için 6 bin 500 ton malzeme, yaklaşık bin 600 ton da asfalt serildi. Bu sabahtan itibaren yeni bölüm gidiş geliş olarak kullanılmaya başlandı. Hayırlı olsun, güle güle kullanılsın, Rabbim kaza bela vermesin" dilekleriyle de sözlerini noktaladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çolakbayrakdar, 'Kanlıcı '1'i Yeniledik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement