Çok Çalıştılar, Teşekkür Belgesi Aldılar - Son Dakika
Yerel

Çok Çalıştılar, Teşekkür Belgesi Aldılar

Çok Çalıştılar, Teşekkür Belgesi Aldılar

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, 2014 yılında programlarının üzerine çıkarak başarılı bir çalışma sergileyen personelini Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

26.02.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, 2014 yılında programlarının üzerine çıkarak başarılı bir çalışma sergileyen personelini Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi.

Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya, 2014 yılı ormancılık faaliyetleri ile 2015 yılı hedeflerinin değerlendirilmesinin yapıldığı toplantı sonrasında, 2014 yılı ormancılık ve sosyal faaliyet alanlarında başarı gösteren birim amirlerine, Bölge müdürlüğü yetkililerince 'başarı belgesi' verildi. Bu kapsamda, 38 bin 749 metreküp dikili satış, 3 bin 385 metreküp rampa satışı, 32 bin 260 ster lif yonga üretimi, 40 adet infaz, 102 aileye 1 milyon 882 bin lira ORKÖY kredisi veren birim amiri Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Aslanhan, 32 km ve 75 bin fidan ile yol kenarı ağaçlandırması,19 adet can suyu havuzu, 9 adet çeşme yapan birim amiri Mersin Orman İşletme Müdürü Hüseyin Çakıcıoğlu,teşekkür belgesiyle onurlandırıldı. Başarısı belgeyle ödüllendirilen bir diğer isim ise Erdemli Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman oldu. Akduman, Odun Dışı Ürün ve Hizmetler gelirini arttırdığı, 370 hektar ve 165 bin fidan ile gelir getirici tür ağaçlandırması yapması, ayrıca 22 bin 442 km motosiklet, 2 bin 167 saat dozer kullanması dolayısıyla Teşekkür Belgesi aldı. Anamur Orman İşletme Müdürü Hüseyin Metris de 2 bin 666 saat greyder çalıştırması ve kan bağışı kampanyasına en fazla katılım sağlamasıyla Teşekkür Belgesi'ne layık görüldü. 2014 yılında 8-9 dakika gibi en kısa sürede yangına müdahale eden Bozyazı Orman İşletme Müdürü Müdürü Mehmet Alper, 1 milyon 167 bin 913 adet fidan diken, 2 bin 342 hektar genç meşcere bakımı yapan Mut Orman İşletme Müdürü Serdar Kılınç ile 2014'te alan ve nokta bazında en başarılı kadastro komisyon çalışması yapan 37 nolu Kadastro Başmühendisliği adına Ali Çağlı da Teşekkür Belgesi aldı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, başarı belgesi alan personelini kutlayarak, " 2014 yılında yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı arkadaşlarımız Başarı Belgesi ile taltif edilmiştir. 2014 yılında hep birlikte başarılı bir ormancılık yılını geride bıraktık. Bu başarıda, arazide fidan diken, yangın söndüren işçilerimizden tutun da büro ve arazide çalışan memurlarımıza ve müdürlerimize kadar herkesin payı var. Tüm arkadaşlarımız görev ve sorumluluklarını başarılı bir şekilde yerine getirmektedirler. Başarı belgesi verdiklerimiz sorumlu oldukları birimlerde programlarının üzerine çıkarak, yaptıkları ve katıldıkları sosyal faaliyetlerle kurumumuzun adının ve faaliyetlerinin daha çok duyulması adına gayretli işler yaptılar. Başarılı çalışmalardan dolayı arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çok Çalıştılar, Teşekkür Belgesi Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement