Çocuklarını Binmeyin Diye Uyardığı Otobüste Eşiyle Öldü - Son Dakika
Güncel

Çocuklarını Binmeyin Diye Uyardığı Otobüste Eşiyle Öldü

Çocuklarını Binmeyin Diye Uyardığı Otobüste Eşiyle Öldü

Nermin Küçükkaya çiftinin kızları Sena Küçükkaya, ailesinin binmeyin diye uyardığı otobüste hayatlarını kaybettiğini söyledi.

22.09.2014 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nermin Küçükkaya çiftinin kızları Sena Küçükkaya, ailesinin binmeyin diye uyardığı otobüste hayatlarını kaybettiğini söyledi.

TEM otoyolu Kavacık mevkiinde Edirne istikametine giden özel halk otobüsü henüz bilinmeyen bir sebeple yol ortasında yanmış, otobüste bulunan 4 kişi yanarak hayatını kaybetmiş 15 kişi de yaralanmıştı.

Kazada hayatını kaybeden Şuayip Küçükkaya (55) Nermin Küçükkaya (53) çiftinin çocukları Sena Küçükkaya ve Yusuf Küçükkaya zor günler yaşıyor. Küçükkaya çiftinin kızları Sena İşçen, kaza anını unutmak için zaman zaman Antalya'ya geldiğini söyledi.

KAZA YERİNDEN GEÇEMİYOR

Kazanın ardından hukuki sürece ağırlık vermeye başladıklarını dile getiren Küçükkaya, "Kaza bizim hayatımızı alt üst etti. Şimdilerde hayata yeniden başlıyor gibiyiz. Güncel hayatımız mahvoldu. 1 aydır işe gidemiyorum. İstanbul'dan uzaklaşmak zorunda kalıyorum. İşe giderken olay yerinden geçmek beni fazlasıyla zorluyordu. Hem annemi hem babamı aynı anda kaybetmek çok farklı. En azından birini kaybetseydim. İkisini de kaybetmek istemezdim ama. En azından biriyle hayata tutunurduk. Şimdi hayatta tek başımıza kaldık. Birden ebeveyn rolünü kendimiz üstlenmeye başladık" dedi.

Ailesinin kendileri ile ilgili hayalleri olduğunu anımsatan Sena Küçükkaya, "Anne olmamı, 45 yaşına geldiğimdeki halimi hayal ederlerdi. Geleceğe dair planlarımız vardı. Onlar fazlasıyla tatil yapmak, dünyayı dolaşmak ve emekliliğin tadını çıkarmak istiyorlardı. Bizimde okullarımız bitmiş, üzerimizdeki sorumlulukları azalmıştı. Birlikte vakit geçirmeye başlamıştık. Geçen yaz tatilde birlikteydik. Yaşımızın büyük olmasına rağmen aile ile tatile gitmenin güzel olduğunu fark ettik. Bunlara devam edecektik ama olmadı" diye konuştu.

Büyümesine rağmen hala evini annesinin idare ettiğini aktaran Küçükkaya, "Büyük olmamıza rağmen sorumluklarımız ailemizdeydi. Ablayım şimdi kardeşimin sorumluluğunu da ben hissediyorum. Nasıl yapacağımı düşünüyorum. Ailemin emek verdiği noktalarda hata yapmak istemiyorum. Bu yüzden korkuyorum" dedi.

"AKLIMA GELMEZDİ"

'Ailemi kaybetmek hiç aklıma gelmezdi' diyen Küçükkaya, "Annem ve babamın bu şekilde öleceği aklıma gelmezdi. Anemin bizden sonra öleceğini düşünürdüm. Çünkü o çok hayata dolu ve enerjik biriydi. Onun öldüğüne inanamıyorum. Babama çok düşkündüm. O nedenle kolum kanadım kırıldı. Babamın varlığı beni rahat ettiriyormuş. Şimdi hayata karşı dikkatli olmak zorundayım. Arkamda artık babam yok" ifadelerini kullandı.

BİNMEYİN DEDİĞİ OTOBÜSTE ÖLDÜ

Ailesinin kaza günü mezarlık ziyareti için dışarıda olduğunu kaydeden Küçükkaya, "O gün dayımın mezarlığına gitmişler. Oradan da babamın halasının mezarını ziyaret etmek istemişler. Bakmışlar o otobüste Tuzla -Topkapı yazınca oraya kadar gidiyor diye ziyaret etmek istemişler. Trafik yok yol boş hemen gider geliriz demişler. Ben çok şaşırdım babam öğrenciyken bile bizim otobüse binmemizi istemezdi. Çünkü otobüse her bindiğimizde bir problem çıkıyordu. Uyarırdı hep bizi. O otobüslere neden binersiniz, o otobüsler sağlam ayakkabı değil derdi. O kazada babamın olmasına çok şaşırdım. Babam hiç toplu taşıma aracı kullanmazdı. Metroya ya da arada vapura binerdi. 500 T hattında benimde telefonum çalındı, bir kez kaza yaptı. Onlardan uzak durun derdi. Korktuğu başına geldi. Kendi binmiş en sonunda" diye konuştu.

Ateşin düştüğü yeri yaktığını ifade eden Küçükkaya, bir kaza gördüğü zaman dona kaldığını sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklarını Binmeyin Diye Uyardığı Otobüste Eşiyle Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement