Çocukların Yüzü Yunusemre'yle Güldü - Son Dakika
Yerel

Çocukların Yüzü Yunusemre'yle Güldü

Çocukların Yüzü Yunusemre\'yle Güldü

Yunusemre Belediyesi, AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı ile Kadın Kolları Teşkilatı’nın ‘Bayramda Bir Çocuğunu da Sen Sevindir’ projesi kapsamında, ilçede yaşayan 250 çocuğa kıyafet ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirerek bayram öncesinde çocukları sevindirdi.

15.07.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı ile Kadın Kolları Teşkilatı'nın 'Bayramda Bir Çocuğunu da Sen Sevindir' projesi kapsamında, ilçede yaşayan 250 çocuğa kıyafet ve ayakkabı dağıtımı gerçekleştirerek bayram öncesinde çocukları sevindirdi.

Yunusemre Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen dağıtım törenine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte katıldı. Programa ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur ve Saniye Altay, AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı Yönetimi, AK Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Nilgün Atik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MAYEB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kadıoğlu, Daire Müdürleri ile çocuklar ve aileleri katıldı.

Törende Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve beraberindekiler bayram öncesi çocuklara kıyafet dağıttı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ellerinden geldiğince, ulaşabildikleri kadar çocuğu sevindirmek amacıyla kıyafet dağıttıklarını vurgulayarak, "Bugün Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşıyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak her gün mahallelerimizdeyiz. Sizler ile eski ramazanlarımızı hatırlatan etkinlikler yerine getiriyoruz. Oruçlarımızı tuttuk. Mahallelerimizde ramazanın maneviyatına uygun etkinlikler yaptık. Bugünde çocuklarımızı sevindirelim diye arzu ettik. Özellikle imkanları olmayan vatandaşlarımıza Ramazan yardımı yaptık. Paketler dağıtarak ulaşmaya çalıştık. Ulaşamadığımız kardeşlerimize ekibimiz ile beraber ulaşmaya çalışıyoruz. Arife gününden bir gün öncesinden çocuklarımızı da sevindirelim diye arzu ettik. Bayramlar öncelikle çocuklarımızın bayramlarıdır. Eskiden yeni aldığımız elbiselerimizi ve ayakkabılarımızı bayram günü başucumuza koyar onların rüyası ile yatardık. Bizde elimizden geldiği ulaşabildiğimiz kadar çocuğumuzu sevindirelim dedik. Allah kabul etsin. Şimdiden Bayramınızı kutluyor, büyüklerimizin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim." diye konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAM SEVİNCİNE ORTAK OLDUK"

AK Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Atik ise bayram öncesi çocukları mutlu etmek için proje başlattıklarını belirterek, "Bayramda Bir Çocuğunu da Sen Sevindir projesi kapsamında Yunusemre ilçemizdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımızı tespit edilip Yunusemre Belediyemizin maddi desteği ile çocuklarımızın bayramlık kıyafetleri temin edildi. Yunusemre İlçe Teşkilatı ve Yunusemre Belediyesi olarak çocuklarımızın bayram sevincine ortak olmak istedik. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve Yunusemre İlçe Başkanımız Zafer İkinci'ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Bayramlıklarını alan çocuklar ve aileleri Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile emeği geçenlere teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocukların Yüzü Yunusemre'yle Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement