Çocukların Gülen Yüzü Her Şeye Değer - Son Dakika
Yerel

Çocukların Gülen Yüzü Her Şeye Değer

Altındağ Belediyesi Yardım Organizasyonu Altınay, her bayram öncesi olduğu gibi yine Altındağlı çocuklara bayram sevinci yaşattı.

14.07.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi Yardım Organizasyonu Altınay, her bayram öncesi olduğu gibi yine Altındağlı çocuklara bayram sevinci yaşattı. Altındağlılara yıl boyunca verdiği destekle binlerce vatandaşın yüzünü güldüren Altınay, ilköğretim çağında 130 çocuğu, lise ve üniversite çağında 100 genci baştan ayağa giydirdi. Aileleriyle birlikte Altınay mağazasına gelerek gönüllerince alışveriş yapmanın keyfini yaşayan çocukların yüzünde güller açtı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin eşi Saadet Tiryaki, tüm çocuklarla tek tek ilgilendi, hepsini kendi elleriyle giydirdi.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Altınay Mağazası'nda beğendikleri kıyafetleri alıp giyen çocuklar, kendi bayramlıklarını seçmenin mutluluğunu yaşadı. Giydikleri yepyeni kıyafetlerle çok mutlu olan minikler, bu kadar güzel kıyafetleri ve ayakkabıları olduğu için çok mutlu olduklarını söyleyerek, teşekkür ettiler.

Altındağ'da büyük ve sevgi dolu bir aile olduklarını söyleyen Saadet Tiryaki, yardım organizasyonlarını kimseyi üzmeden, kırmadan ve rencide etmeden yapmaya büyük özen gösterdiklerini söyledi. Ramazan boyunca Altındağlı ihtiyaç sahiplerini hiç yalnız bırakmadıklarını, ev ev gezdiklerini söyleyen Saadet Tiryaki "Yardım işlerimizin reklamını yapmıyoruz. Sadece yılda bir iki kez, o da örnek oluşturması açısından organizasyonlarımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz. Çocuklarımızın yüzünün gülmesi en büyük amacımız" dedi.

"TEK BİR ÇOCUĞUN HAYALLERİNDEKİ GİBİ BİR BAYRAM GEÇİRMESİNİ SAĞLAYABİLİRSEK, NE MUTLU BİZE"

Altındağ Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere çok önem verdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise, "Altındağ'da ihtiyaç sahibi aile çok. Böyle bir ortamda çocuklar her istediklerine sahip olamıyorlar. Belediye olarak çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, gözlerindeki mutluluk her şeye değer. Biliyoruz ki, bayramlar en çok çocukları mutlu eder ve her çocuk yeni kıyafetleriyle daha da mutlu olur. İstedik ki, çocuklar aileleri ile gelsinler, alışveriş yapmanın keyfini de yaşayarak, kendi beğenilerine göre kıyafetlerini seçsinler. Tek bir çocuğun hayallerindeki gibi bir bayram geçirmesini sağlayabilirsek, ne mutlu bize" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocukların Gülen Yüzü Her Şeye Değer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement