Çocuklar Tatillerini Yaz Kurslarıyla Değerlendirecek - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Tatillerini Yaz Kurslarıyla Değerlendirecek

Çocuklar Tatillerini Yaz Kurslarıyla Değerlendirecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocukların sosyal becerilerini geliştirmek, bireysel yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla yaz kursları açıyor.

19.06.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okulların tatil olmasıyla birlikte çocukların tatillerini daha iyi geçirmeleri için Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü, çeşitli kurslar açıyor. Yaz ayları boyunca devam edecek kurslarda çocuklar drama, bağlama, akıl oyunları, gitar ve İngilizce atölyelerinden faydalanacak. Kayıtların iki gün önce başladığı kurslara şuana dek 133 çocuk başvuruda bulundu. Yaz kurslarına başvurmak isteyen çocuklar yaz dönemi boyunca başvurularını Sümerpark Ortak Yaşam Alanı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne yapabilir.

22 Haziran'da başlayacak olan kurslar okulların açılmasıyla sona erecek. Kurslar, hafta içi her gün Cuma günü dışında devam edecek. Yaz kurslarının devam ettiği süre boyunca her Cuma günü sinema gösterimi olacak.

Zarokistanlar Yaz Döneminde Açık Olacak

Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Sümerpark Ortak Yaşam Alanı ve Kadın Politikalar Daire Başkanlığına bağlı DİKASUM şubelerinde bulunan 4-6 yaş arası çocukların eğitim gördüğü Zarokistanlar (oyun odaları) yaz süresi boyunca açık olacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çocuklar Tatillerini Yaz Kurslarıyla Değerlendirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement