Çobanın Ölümünü Araçtan Düşen Parçalar Çözdü - Son Dakika
Yerel

Çobanın Ölümünü Araçtan Düşen Parçalar Çözdü

Kiraz Alaşehir karayolu kenarında ölü bulunan çobanın trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği belirlendi Jandarma ekipleri, olay yerindeki araç parçaları ve izler sayesinde kaza yapan otomobilin sürücüsüne ulaştı.

25.11.2014 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışması sonucu, Kiraz- Alaşehir karayolu kenarında ölü bulunan çobanın trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini belirlendi.

Alınan bilgiye göre, 18 Kasım'da Kiraz- Alaşehir Karayolunun Kaleköy yol ayrımı yakınlarında, yerde hareketsiz yatan bir şahıs ihbarı üzerine Jandarma Asayiş Olay Yeri İnceleme ve Trafik Timleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde, Çayağzı mahallesinde koyun çobanlığı yaptığı belirlenen kişinin Bayram Kalkan (48) olduğu tespit edildi.

Kalkan'ın cesedinin bulunduğu alanda inceleme yapan ekipler, kırık araç parçaları ve fren izleri tespit etti. Kalkan'ın trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimalini değerlendiren jandarma ekipleri, soruşturmayı bu yönde derinleştirdi.

Bulunan parçalar ve izler uzman personel tarafından incelendiğinde aracın markası ve modeli belirlendi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, soruşturmada İzmir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Timleri de görevlendirildi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinden itibaren Manisa'nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçeleri ile Denizli'nin Buldan ilçeleri arasında kalan bölgede karayolu üzerinde ve civarda bulunan bütün kamera kayıtları incelenerek kaza saatinde olay yerinden geçmiş olabileceği öngörülen araçlar belirlendi.

İncelemeler sonucunda şüphe edilen bir otomobilin Alaşehir'deki bir akaryakıt istasyonundan yakıt aldığını tespit eden ekipler, araç sahibinin kimlik ve adres bilgilerine ulaştı. Adrese giden ekipler, kazaya karıştığı iddia edilen otomobilin ön tarafı hasarlı ve üzeri örtülü şekilde buldu.

Araç sahibi S.K. ve olay günü otomobili kullandığı iddia edilen eşi M.K. gözaltına alındı.

Şüphelilerin Alaşehir'den Tire'ye giderken bir şahsa çarptıklarını, korkup panikleyerek olay yerinden kaçtıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K. tutuklandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çobanın Ölümünü Araçtan Düşen Parçalar Çözdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement