Cizrespor Kulübü Başkanı Sefinç - Son Dakika
Güncel

Cizrespor Kulübü Başkanı Sefinç

Cizrespor Kulübü Başkanı Sefinç

- Cizrespor Kulübü Başkanı Sefinç: - "(Ziraat Türkiye Kupası'nda) Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük takımların Cizre'ye gelip oynaması, bölgemizin ve coğrafyamızın tanıtımında büyük bir rol alacağı gibi barış sürecine de büyük bir katkı yapar"ŞIRNAK (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Ligi Bal Grubu takımlarından Cizrespor'da, Külup Başkanı Salih Sefinç, "Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük bir takımların Cizre'ye gelip oynaması, bölgemizin ve coğrafyamızın tanıtımında büyük bir rol alacağı gibi barış sürecine de büyük bir katkı yapar" dedi.

30.10.2014 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Cizre spor Kulübü Başkanı Sefinç: - "(Ziraat Türkiye Kupası'nda) Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük takımların Cizre'ye gelip oynaması, bölgemizin ve coğrafyamızın tanıtımında büyük bir rol alacağı gibi barış sürecine de büyük bir katkı yapar"ŞIRNAK (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Futbol Ligi Bal Grubu takımlarından Cizrespor'da, Külup Başkanı Salih Sefinç, "Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük bir takımların Cizre'ye gelip oynaması, bölgemizin ve coğrafyamızın tanıtımında büyük bir rol alacağı gibi barış sürecine de büyük bir katkı yapar" dedi.Sefinç, Şehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, 28 Ekim'de Türkiye'nin köklü kulüplerinden Göztepe ile Cizre'de güzel bir futbol müsabakası yaptıklarını ve maçın kardeşçe geçtiğini söyledi. Derbi maçlarında çıkan olayların yüzde 5'i kadar olayların yaşanmadığını, bazı gazetelere bakıldığında kendilerine yakışmayan ve Cizre'yi hedef alan üsluplarla haber yapıldığını savunan Sefinç, bunları tasvip etmediklerini kaydetti.Cizrespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak spor anlamında doğudan, batıya uzanan bir köprü olmak istediklerini dile getiren Sefinç, " İstanbul'daki bir takımımız Cizre ya da Bursa'da güzel güzel futbolunu oynayacak. Bunun güzelliğini ancak bu şekilde yaşayabileceğiz. Batıdaki Türk ile doğuda yaşayan Kürt kardeşlerimiz arasında provokatörlük yapan ya da güzel olmayan, kendi üsluplarına yakışmayan şekilde yazı yazmak bence basın yayın kurallarına aykırı olan şeylerdir" diye konuştu.Türkiye'deki bütün takımları Cizre'de ağırlamak istediklerini, bundan kuşku duyulmaması gerektiğini dile getiren Sefinç, kimsenin tereddütle bu coğrafyaya gelmesini istemediklerini aktardı.Takımların gönül birliğiyle sevinç ve huzurla ilçeye gelmesini istediklerini dile getiren Sefinç, bu sayede misafirperverliklerini göstereceklerini anlattı.Göztepe'yi yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalmaktan dolayı sevinç duyduklarını belirten Sefinç, şöyle devam etti: "Fenerbahçe taraftarıyım ama Galatasaray gibi önemli bir takımla oynamak ve Galatasaray'ı Cizre'de ağırlamaktan büyük bir onur duyarım. Spor kardeşlik ve barıştır. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük takımların Cizre'ye gelip oynaması bölgemizin ve coğrafyamızın tanıtımında büyük bir rol alacağı gibi barış sürecine de büyük bir katkı yapar. Büyük bir takımın buraya gelmesi sadece Cizre ve Şırnak'ın değil, bütün bölge insanının burada bir araya gelip kaynaşmasını sağlayacaktır." -- Cizrespor Kulübü Başkanı Sefinç

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cizrespor Kulübü Başkanı Sefinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu
    10:25 Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu

    Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'i ziyaret etti. Vali Ünlü, Başkan Zeyrek'e hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

  • Aydın'da silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan 7 şüpheli yakalandı
    10:24 Aydın'da silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan 7 şüpheli yakalandı

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Didim, Efeler, Germencik, İncirliova ve Söke ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, TKP/ML, PKK/KCK-PYD/YPG/YPJ terör örgütlerinin propagandasını yaptığı tespit edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli süreç devam ediyor.

  • Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kavaklıdere Mahallesi'nde incelemelerde bulundu
    10:24 Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Kavaklıdere Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

    Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, seçim sonrası Kavaklıdere Mahallesi'nde gerçekleştirdiği incelemelerde mahalle sakinleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi. Eksiklerin giderilmesi için çalışmalar başlatıldı.

  • Kars'taki Lavaş Gölü'nde Buzlar Eridi, Kuşlar Geri Döndü
    10:23 Kars'taki Lavaş Gölü'nde Buzlar Eridi, Kuşlar Geri Döndü

    Kars'ın Arpaçay ilçesinde bulunan Lavaş Gölü'nün yüzeyini kaplayan buzlar, havanın ısınmasıyla tamamen eridi. Bu durum, gölün çevresine kuşların geri dönmesine sebep oldu. Potansiyel doğal sit alanı olan Lavaş Gölü, yaklaşık 4 ay boyunca buzla kaplı kalmaktaydı. Buzların erimesiyle birlikte göldeki su seviyesi yükseldi ve göçmen kuşlar da gölde şenlikli bir şekilde dolaşmaya başladı.

  • Didim'de Jandarma Operasyonu: 5 Şüpheli Uyuşturucuyla Yakalandı
    10:20 Didim'de Jandarma Operasyonu: 5 Şüpheli Uyuşturucuyla Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, A.K., U.B., M.K., Y.Y. ve İ.A. isimli 5 şüpheli uyuşturucuyla yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada 102 gram kokain ve 8 adet sentetik hap ele geçirildi. Şüphelilerin uyuşturucu madde kullandıkları sağlık kuruluşunda tespit edildi. Y.Y. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Coşkuyla Başladı
    10:17 Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları Coşkuyla Başladı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, dünyanın dört bir yanından gelen çocukların Sevgi Korteji ve dans gösterileriyle renklendi.

  • Çanakkale'de feci kaza kamerada: Kontrolden çıkan araç taklalar attı, 1 ölü
    10:15 Çanakkale'de feci kaza kamerada: Kontrolden çıkan araç taklalar attı, 1 ölü

    Sürücüsünün hayatını kaybettiği taklalar atan aracın kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Çanakkale'de kontrolden çıkan araç taklalar atarak yol kenarına savruldu. Araç kullanılamaz hale gelirken, sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

  • (ANKARA) Yolcu eşyası ve ilaçlara uygulanan vergi oranı yükseltildi
    10:14 (ANKARA) Yolcu eşyası ve ilaçlara uygulanan vergi oranı yükseltildi

    Cumhurbaşkanı Kararı ile her bir yolcu için kıymeti 150 avroyu geçmeyen eşya ile kıymeti 1500 avroyu geçmeyen ilacın Avrupa Birliği ülkelerinden doğrudan gelmesi durumunda uygulanan yüzde 18 vergi oranı yüzde 20'ye yükseltildi.

  • Bursa'da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı
    10:13 Bursa'da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yoğun yağışın etkisiyle bir istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. Olayda 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil duvarın altında kaldı. İtfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. 2 bloktaki 36 dairede yaşayan vatandaşlar tahliye edildi.

  • İstanbul Valisi: Toprak kayması sonucu etkilenen evler boşaltıldı
    10:13 İstanbul Valisi: Toprak kayması sonucu etkilenen evler boşaltıldı

    İstanbul Valisi Davut Gül, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu etkilenen evlerin boşaltıldığını ve ev sahipleri ile kiracıların ayrıntılarının belirlenerek kalıcı olarak evlerine yerleştirileceğini açıkladı. Vali Gül, toprak kaymasının yaşandığı bölgenin riskli alan olarak ilan edildiğini ve kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

  • CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    10:12 CHP'li Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    CHP'li belediye başkanları ve il yöneticileri, Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel, Anıtkabir mozelesini çelenk koyup, saygı duruşunda bulunduktan sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. İnönü'nün mezarını da ziyaret eden Özel, çelenk koydu.


Advertisement