Şırnak Valiliği: Çıplak Kadın Fotoğraflarının Cizre ile İlgisi Yok - Son Dakika
Güncel

Şırnak Valiliği: Çıplak Kadın Fotoğraflarının Cizre ile İlgisi Yok

Cizre'de öldürüldükten sonra çıplak halde fotoğrafları çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan 2 kadına ait fotoğraflarla ilgili Şırnak Valiliği'nden açıklama geldi.

11.02.2016 20:39  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Valiliğinden, Cizre'deki terör operasyonunun sona ermesine ilişkin, sosyal medyada yayınlanan fotoğrafların Cizre ile hiçbir ilgisinin bulunmadığı bildirildi.

OPERASYONLAR BAŞARIYLA SONUÇLANDI

Valilikten yapılan açıklamada, Cizre'de terör örgütü PKK mensuplarına yönelik olarak güvenlik güçlerince yürütülen operasyonların başarıyla sonuçlandırıldığı belirtildi.

"CİZRE İLE HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR"

Bunun açıklanmasının ardından sosyal medyada bazı paylaşımlarda bulunulduğuna işaret edilen açıklamada, şöyle denildi: "Başarıya gölge düşürmek ve güvenlik güçlerini halkımızın nazarında itibarsızlaştırmak amacıyla kaynağı belli olmayan bazı fotoğraflar sosyal medyada servis edilerek karalama kampanyasına yönelik paylaşımlarda bulunulduğu tespit edildi. Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafların Cizre ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır."


Güvenlik güçlerinin tüm iş ve işlemlerini ilgili Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda, hukuk çerçevesinde gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın refahı ve güvenliği için çalışmaya devam edeceklerdir" ifadesine yer verildi.


Şırnak Valiliği: Çıplak Kadın Fotoğraflarının Cizre ile İlgisi Yok
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak Valiliği: Çıplak Kadın Fotoğraflarının Cizre ile İlgisi Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • trabzonlu laz: Hiç bir savaş durumunda böyle yapılmaz ama türk polisi bunu yapti ya yazıklar olsun size. 73 32 Yanıtla
  • Mehmet: İşte bu barbarlığın bir numaralı kanıtıdır bunu damı inkar edeceksiniz 38 37 Yanıtla
  • Mehmet: Ermeni ermeni diyorsunuz ulan ermeniler ne zaman böyle barbarlık yapti 38 18 Yanıtla
  • ohhhh: Bunlara az Bile bunları mezar dahi kabul etmez Iyi olmuş pkk itleri 29 22 Yanıtla
  • tatar: 90 larda kendi gözlerimle gördüm öldürülmüş kadın pkk lı çıplak askeri aracın arkasına bağlanmış kornalar eşliğinde ömerliden geçirildi buna bütün ömerli esnafı şahitir o yüzden bana tuhaf veya yalan haber gelmedi malesef devletimizin butür yanlışları çok 35 14 Yanıtla
  • salihh: teröristte olsa o kadınların çıplak gösterilmesi yanlış 33 8 Yanıtla
  • YETER: pis yalancılar güvenlik güçleriyle ilgisi yokmuş 10 29 Yanıtla
  • Gever: Her kim olursa olsun kadına yapılan terbiyesizlik dünyadaki tüm kadınlara yapılmıştır .bunu yapan kimse allah belasını versin . 26 10 Yanıtla
  • Fatma: Böyle vahstli yapanin allah belasini versin. Kendileride bu hale duserler insallah. Ölulere bile iskence yapiliyor , ancak insan olmayanlar bunu yapar. Bu vali derhal istifa etmekidir. Yaptigi aciklamaya bak, utanc verici. 23 8 Yanıtla
  • Aynı terane: Yatan leşi kürt olarak benimseyenle zaten kardeş olmam ,bide örgüt ve yanlıları bıraksın artık belaltına vurma işini inandırıcı bile değil. 15 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi
    15:50 Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi

    Afrika Düşünce Platformu tarafından düzenlenen 1. Prafrica Çalıştayı'nda Afrika'da sağlıktan yapay zekaya, ekonomiden siyasete farklı alanlarda konular ele alındı. Programda sunumlar Türkiye'de okuyan Afrikalı öğrenciler tarafından Türkçe yapıldı. Çalıştayın amacı, Türkiye'deki Afrika çalışmalarına yeni perspektifler sunmak ve Afrika sorunlarına çözümler üretmektir.

  • İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı
    15:50 İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, lise öğrencileriyle futbol oynadı

    İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Akşemseddin Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda kalan öğrencilerle futbol maçı yaptı. Maçta İskilipspor Teknik Direktörü Galip Gül de yer aldı. Gül, öğrencilerin keyifli bir gün geçirdiğini belirterek Polat'a teşekkür etti.

  • Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı
    15:49 Hizmet İhracatçıları Birliği, sektörün sorunlarını masaya yatırdı

    Hizmet İhracatçılar Birliği (HİB) düzenlediği Hizmet İhracatı Strateji Toplantısı ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Toplantıda, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın da katılımıyla sektörün yol haritası ve stratejisi belirlendi. HİB Başkanı Şekib Avdagiç, hizmet ihracatının Türkiye'nin yumuşak gücü olmasını hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, sektörün istihdam ve cari açığa pozitif katkı sağladığı vurgulandı. Hizmet İhracatı Sürdürülebilirlik Eylem Planı Strateji Çalışması gerçekleştirildi ve ihracatçıların devlet desteklerinden yararlanması için çalışmalar yapıldığı ifade edildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mustafa Gültepe ise hizmet sektörünün dış ticaret dengesini etkileyeceğini ve 2028 yılında 200 milyar dolarlık hizmet ihracatı hedefi olduğunu belirtti.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    15:49 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada hedeflerinin UEFA Avrupa Kupası'na katılmak olduğunu belirtti. Uygun ayrıca hakemlerin profesyonel olmasını ve adaletli bir şekilde maç yönetmelerini istedi. Taraftarları da maça davet eden Uygun, tribünlerin dolmasını ve coşkuyu birlikte yaşamayı umduklarını söyledi. Antrenmanda sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ayrı çalışmalarına devam etti.

  • Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı
    15:48 Siirt'te 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı

    Siirt'te 18 yıl önce işlenen cinayete karışan ve firar eden zanlı, Ankara'nın Keçiören ilçesinde yakalandı. Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyon sonucu tutuklanan zanlı, adli makama sevk edildi.

  • Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı
    15:48 Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı

    Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan 'Çocuk Şenliği' başladı. Şenlikte çocuklar birbirinden renkli gösterileri izleyebilecek ve çeşitli etkinliklere katılabilecekler.

  • İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü.
    15:43 İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü.

    İstanbulspor, Süper Lig'in bitimine 5 hafta kala küme düştü.


Advertisement