Cizre'de Polis Karakoluna Saldırı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Cizre'de Polis Karakoluna Saldırı: 1 Ölü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Hükümet Konağı'nda bulunan Polis Merkezi'ne saldıran PKK'lılardan 1'i öldürülürken, 3 saldırgan gecenin karanlığından faydalanarak kaçtı.

30.07.2015 01:23  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis karakoluna silahlı saldırı düzenleyen 4 kişiden biri ölü olarak ele geçirilirken, biri yaralı üç saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

SICAK ÇATIŞMA

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Hükümet Konağı'nda bulunan Polis Merkezi'ne yoldan geçen ve plakası bulunmayan bir araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Karakol önünde bulunan polislerinde karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

SALDIRGANLARDAN BİRİ ÖLDÜRÜLDÜ

Kısa süreli yaşanan çatışmada araçta bulunan dört saldırgandan biri ölü olarak ele geçirilirken, biri yaralı üç saldırgan ise gecenin karanlığından yararlanarak kaçtı. Araçlarını olay yerinde bırakıp kaçan üç saldırgandan birinin de yaralı olduğu öğrenildi. Saldırganların saldırıda kullanıp geride bıraktığı araçta çok sayıda silah ve mühimmatın bulunduğu öğrenildi.

OPERASYON BAŞLATILDI

Çatışmada öldürülen saldırganın cesedi Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis kaçan saldırganları yakalamak için ilçede geniş çaplı operasyon başlattı. Çatışmada öldürülen ve ismi henüz belirlenemeyen kişinin PKK'nın dağ kadrosundan olduğu iddia ediliyor.

BİR SALDIRI HABERİ DE MARDİN'DEN

Öte yandan Mardin'in Derik ilçesinde yer alan Ali Ege Polis Lojmanları'na da kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırı saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Saldırganlar olay yerinden hızla kaçarken olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi.

Cizre\'de Polis Karakoluna Saldırı: 1 Ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cizre'de Polis Karakoluna Saldırı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • botan cizreli: lanet olsun sizin gibi irkçilara ulan yaşadığınız müddetçe sizin kabusunuz olacak pkk ve kürtler bu söylediklerinizi işit köpeklerinede söylesenize itler ama yok söyleyemezsiniz çünkü sizin iştten farkınız yok yaşasın kardeşçe yaşama lanet olsun faşistlere ve ırkçılara 14 52 Yanıtla
  • Sakaryali: Etekli kalleşler cami duvarına işeyen köpek misali gibi olacaksınız nereye kadar sürecek bu alcakliginiz. 20 5 Yanıtla
  • ERBAA: UYAN MİLLET UYAN...AT GÖZLÜĞÜYLE BAKMA...BALIK HAFİZALİ OLMAYALİM.... HAİN SOLCULAR VE CHP ARKASİNA DHKPC Yİ ALMIŞ... HAİN HDP ARKASİNA PKK Yİ ALMIŞ.... ASKER,POLİS ÖLDÜRÜYORLAR...KİME OY VERDİN İYİ DÜŞÜN... ŞEHİTLERİN HAKKINDA KALMA. 22 2 Yanıtla
  • insan olun.: TÜRK KÜRT KARDEŞTİR.BU SILOGONU UNUTMIYALIM.KÜRTLERDE TÜRKLERDE GENÇLERİNE SAHİP ÇIKSINLAR. 18 5 Yanıtla
  • T.C. POLİS: haber dediğin böyle olmalı. 20 1 Yanıtla
  • Tendurek: 14 yaşında olunca hain olmuyormu . bokan bey lütfen barış diyolog uzlaşı bu kelimeler size ...sin anladınızmı... 15 4 Yanıtla
  • kommagene: bu sitelerde güney ülkenin dostları uşşaklar, hdp li gibi yorumlar yapıp milleti dahada tahrik etmeye çalışıyorlar dikkat edelim..onlar bu ülkede kimsenin dostu değildir kendi menfaatleri ve ingiliz israil çıkarları dışında 14 3 Yanıtla
  • eliniz tetikte bekleyin şu leş kargalarına fırsat : erdemm 12 3 Yanıtla
  • anti kro: oh oh ciğerim soğudu 4 8 Yanıtla
  • MİT: son durak ölüm 6 3 Yanıtla
  • Ahlat'ta cenaze konvoyunda zincirleme kaza: 1 yaralı
    13:49 Ahlat'ta cenaze konvoyunda zincirleme kaza: 1 yaralı

    Bitlis'in Ahlat ilçesinde cenaze konvoyunda 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı. Tatvan ilçesi istikametinden Ahlat ilçesine gelen cenaze konvoyunda bir aracın aniden fren yapması sonucu 5 aracın karıştığı zincirleme kaza yaşandı. Kaza sonucu yaralanan N.E, sağlık ekiplerince Ahlat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma ve polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi aldı.

  • Sosyal medya fenomeni Kıvanç ve Beril Talu'nun kuaförünü dolandırdığı iddiası
    13:48 Sosyal medya fenomeni Kıvanç ve Beril Talu'nun kuaförünü dolandırdığı iddiası

    Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun, yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddiası ortaya çıktı. Ayrıca, kuaförünü de 7 bin dolar dolandırdığı belirtildi. Dosya, yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İnşallah çok kısa sürede ilçelerimize doğalgaz gelecek
    13:48 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İnşallah çok kısa sürede ilçelerimize doğalgaz gelecek

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenerek, doğalgazın Ağlı'ya ve diğer ilçelere gelmesi için çalışmaların takipçisi olacağını belirtti.

  • Hayata Anlam Katanlar Derneği, Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı
    13:46 Hayata Anlam Katanlar Derneği, Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı

    Samsun merkezli Hayata Anlam Katanlar Derneği, Sosyal Yardımlaşma Platformu üyeleri ile birlikte kurdukları iftar çadırında her gün 650 kişiye sıcak yemek dağıtıyor. Ayrıca, teravih çıkışlarında cemaate ikramlarda bulunup, namaza gelen çocuklara hediyeler vererek Ramazan sevincini yaşatıyorlar.

  • Samsun'da depo olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangında maddi zarar oluştu
    13:46 Samsun'da depo olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangında maddi zarar oluştu

    Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir iş yerinde çıkan yangında depoda bulunan ambalaj malzemeleri zarar gördü. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması devam ediyor
    13:46 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda 'para sayma' görüntüleri soruşturması devam ediyor

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan'da 'şüpheli' sıfatıyla Savcılıkta ifade verdi.

  • Antalya'da dev uyuşturucu operasyonu: 1,5 milyon kullanımlık A4 ele geçirildi
    13:45 Antalya'da dev uyuşturucu operasyonu: 1,5 milyon kullanımlık A4 ele geçirildi

    Antalya'da polisin düzenlediği operasyonda, 1 milyon 520 bin kullanımlık 245 sentetik kannabinoid Bonzai maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen miktarın Antalya'da bugüne kadar tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtildi. Operasyonda yakalanan 3 şüpheli şahıs 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma' suçundan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

  • Muş'ta 60. Kütüphane Haftası Kutlandı
    13:45 Muş'ta 60. Kütüphane Haftası Kutlandı

    Muş Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen törende, kütüphanelerin toplumun aynası olduğu vurgulandı. Muş Valisi Avni Çakır, kütüphane kültürünün son yıllarda geliştiğini belirtirken, Belediye Başkanı Feyat Asya ise okumanın ve kütüphanenin önemine dikkat çekti. Törenin ardından en çok kitap okuyan öğrencilere hediyeler verildi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreni'nde konuştu
    13:45 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreni'nde konuştu

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adalet Sarayı'nda düzenlenen Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreni'nde yaptığı konuşmada, şehit savcıyı adalete olan inancıyla, vatan ve millet sevgisiyle, dik duruşuyla hatırladıklarını belirtti. Tunç, terör örgütlerine ve adaletsizliğe karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

  • Yozgat'ta Trafik Kazalarının Yüzde 82'si Sürücü Dikkatsizliğinden Kaynaklanıyor
    13:44 Yozgat'ta Trafik Kazalarının Yüzde 82'si Sürücü Dikkatsizliğinden Kaynaklanıyor

    Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Yozgat'ta meydana gelen trafik kazalarının yüzde 82'sinin sürücülerin dikkatsizliği nedeniyle tek taraflı olarak gerçekleştiği belirtildi. Açıklamada, trafik kazalarının can kayıplarına ve yaralanmalara yol açmanın yanı sıra aileleri, arkadaşları ve toplumu derinden etkilediği vurgulandı. Tüm sürücülerin trafik kurallarına uyması, dikkatli ve saygılı bir sürüş sergilemesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement