Cizre'de Öldürülen 12 Yaşındaki Nihat'ın Vurulma Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Cizre'de Öldürülen 12 Yaşındaki Nihat'ın Vurulma Anı Kamerada

14 Ocak'ta Cizre'de hayatını kaybeden 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın vurulma anının görüntüleri ortaya çıktı. Olay günü geçici görevle Cizre'ye gelen ekipte yer aldığı bildirilen bir polis tutuklandı.

28.01.2015 20:23  Güncelleme: 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Ocak'ta Cizre'de hayatını kaybeden 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın vurulma anının görüntüleri ortaya çıktı. O anları o sırada görev yapmakta olan zırhlı araç kamerası kaydetti.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

FOX Haber'de yayınlanan görüntülerde Nihat'ın vurulma anı kameralara yansıyor. Kadraja giren minik Nihat, duyulan sesin ardından bir anda yere yığılıyor. Nihat, yere yığıldığında ise etraftaki çocuklarda kaçışmaya başladı.

DAKİKALARCA YERDE YATTI

Polisin o anlardaki gazlı müdahalesi nedeniyle de minik çocuğa dakikalarca yardım edilemedi. Dakikalar sonra ise beyaz kamyonetten inen bir vatandaş çocuğu hastaneye götürüyor.

POLİS ARACI DA KAMERADA

Kameralara yansıyan görüntülerde vurulma anının kaydını yapan polis aracı da görülüyor.

"POLİS KUSURLU OLABİLİR"

Olayın ardından açıklama yapan İçişleri Bakanlığı da "Polisin kusurlu olabileceğini" belirtmişti. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"Konu ile ilgili olay yerinde çatışma olmadığına ilişkin yerel makamlardan alınan ilk bilgiler kamuoyuyla paylaşıldı. Ayrıca, Bakanlığımız tarafından olayın aydınlatılması için mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir. Müfettişlerin ilk tespitlerine göre, olay yerinde bulunan aracın içindeki güvenlik görevlilerinden bazılarının olayda kusurlu olabileceği değerlendirilmektedir. Konu ile ilgili soruşturma bütün yönleri ile devam etmektedir."

1 POLİS TUTUKLANDI

Bu arada Nihat Kazanhan'ın ölümüyle ilgili Cizre Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nde görevli ve olay günü geçici görevle Cizre'ye gelen ekipte yer aldığı bildirilen bir polis tutuklandı. Kazanhan'ın vurulma anı görüntülerinin de soruşturma dosyasında yer aldığı öğrenildi.

Cizre\'de Öldürülen 12 Yaşındaki Nihat\'ın Vurulma Anı Kamerada
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cizre'de Öldürülen 12 Yaşındaki Nihat'ın Vurulma Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • karaseytan: Beni yargılayan insanlara sesleniyorum Özel harekat polisiyim kızım diyarbakırda derssaneye gidiyordu akşam çıkışta bomba patladı kızım 21 gün komada kaldı oldu o saatten sonra tayin ettiler ama tekrar doğuya döneceğim acımak yok ölüm geliyor sizin yerinizde olsam çocuklarınıza genclerinize sahip çıkarım demedi demeyin bir baba olarak kızımı toprağa verdim ben ve intikam yakındır 45 32 Yanıtla
  • karaseytan: Polis vurduysa harika yapmış acımayacaksın bu hainlere keşke hepsi geberse ne kadar güzel olur 29 45 Yanıtla
  • Vatan sevdalısı : O cocuğu sokağa bırakan ana babaya hesap sormak lazım polis haklı iki ateş arasında kalınca olay kaçınılmaz olmuş Allah rahmet eylesin bunun vebalı PKK sır gidin ona hesap sorun o cocuklara para karşılı taş arttıranlar utansın tabi yüz varsa 51 21 Yanıtla
  • Ayar: Her ne olursa bunun olumune pkk sebeb olmustur 38 32 Yanıtla
  • hasan t.: O çocukda zaten oraya ekmek almaya gitmişti . . . Berkin elvan misali . . . 26 36 Yanıtla
  • ALPEREN: Hadisi Şerif:anne ve Babasına aşı olan evlat haramla beslenmiştir,vatanına ihanet edende veledü zinadan olmuştur 29 31 Yanıtla
  • antepli: İbret olsun terörist anne babalara... 30 30 Yanıtla
  • Özgür : Katil polis Hesabı sorulacak 26 32 Yanıtla
  • istanbul: Bu görüntulerde polisin vurdugu kesin degil orda olan başka terör orgutu yandaşlarıda vurmuş olabilir hemen suçu devlete polise atmanın anlamı yok 35 19 Yanıtla
  • karaseytan: Buradan beni eleştirenlere sesleniyorum bazı kirolar intikam yeminleri ediyorlar bende polisim kızımı teröre kurban verdim ama asla bir çocuğa mermi sıkacak kadar şerefsiz değilim herşeyden önce allah korkum var bilim istedim aşağıda yazdıklarım insanların tepkisini görmekti ama şunu bilin anne baba olun çocuğunuzu olayların içine göndermeyin hem onun hemde sizin caniniz yanar türk polisi ve askeri asla çoluk çocuğa mermi sıkmaz türk merttir ve mert savaşır 26 27 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement