Cizre'de Olaylar Çıktı! 11 Yaşındaki Çocuk Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Cizre'de Olaylar Çıktı! 11 Yaşındaki Çocuk Hastanelik Oldu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde askeri aracı taşlayan grupla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Olaylar esnasında 11 yaşındaki Selman Akbay yaralandı.

25.02.2015 21:08  Güncelleme: 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde yoldan geçen askeri aracın bir grubun taşlı saldırısına uğraması üzerine olaylar çıktı. Taş atan gruba gaz bombasıyla müdahale edilirken, yaralanan 11 yaşındaki Selman Akbay hastaneye kaldırıldı.

11 YAŞINDAKİ ÇOCUK YARALANDI

İlçenin Konak Mahallesi'nde aralarında çocukların da bulunduğu bir grup, yoldan geçen askeri aracı taş yağmuruna tuttu. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan olayda atılan gaz fişeğinin isabet ettiği Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Selman Akbay yaralandı. Baygınlık geçiren Selman Akbay, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

EMNİYET YETKİLİLERİ VE HDP'LİLER HASTANEYE GELDİ

Göğsünün sağ tarafında kızarıklık ve morluk olduğu görülmen Selman Akbay'ın, gaz fişeğinin isabet etmesi sonucu yaralandığı ileri sürüldü. Cizre Emniyet Müdürlüğü'nden yetkililer ve HDP yöneticileri hastaneye gelerek yaralı Selman Akbay hakkında doktorlardan bilgi aldı. Olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

Cizre\'de Olaylar Çıktı! 11 Yaşındaki Çocuk Hastanelik Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cizre'de Olaylar Çıktı! 11 Yaşındaki Çocuk Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • AKIL-İZAN: JİWALİN HEWALE AŞGINI BEN JWİRZID İSİMLİ ESRİMDE SİZLERE İZAH ETMİŞ İDİM. ESERİMİN ANA FİKRİNİ İSE SATIRLARIN ARASINDA GİZLEMİŞ İDİM. BAKALIM KİM GÖRÜRRR KİM GÖRMEZ DİYE. BU SENİN SINAVINDIR HEWAL UNUTMAYASAN. 52 4533 Yanıtla
  • elaziz: Devletinin güvenlik güçlerine kalleşce saldıranlar birgün sülaleleri kuruyacak ..... 22 91 Yanıtla
  • jiyan: saddam kürtleri katletti. . . . . esat katletti işit katletti . sonları ortadadır. . . . . . . . kürdün ahı kimseye kalmaz. . . . iran da astığı kürt çocuklarının hesabını saddam gibi esad gibi yada ırak devleti gibi suriye devleti gibi eninde sonunda ödeyecektir. . . ama bir yıl ama on yıl sonra. . . iran idam cumhuriyeti eninde sonunda yıkılacaktır. . . . 101 12 Yanıtla
  • vatan27: kahrolsun pkk ve it sürüleri 52 23 Yanıtla
  • siirtli: iyi olmuş şerefsize gidip adam akıllı okulunda okusaydı bu millet bir adam olamadı hepsi o kadar adiler ki sürekli bu çocukları kullanıyorlar 43 30 Yanıtla
  • T. A. K HACK TİM: BU TÜR OLAYLAR İSRAİLİN FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARA YAPTIĞINI ANDIRIYOR. 54 15 Yanıtla
  • Muro: Pkk yine kücücük cocuklari on plana surmüş. Uyusturucuyu da onlara pazarlatiyor. Yaziklar olsun ya 12 50 Yanıtla
  • serzeniş: bir niyazi daha mı yoksa 12 36 Yanıtla
  • T. A. K HACK TİM: ÖZGÜRLÜK YOKSA KİMSEYE RAHAT DA YOK 17 27 Yanıtla
  • Az kaldi: Bu cocuktami suc yoksa onu yetistirendemi yoksa hdp demi yoksa bu devlettemi. Bana sorarsaniz devlette. Peki devlet ne istiyor? Bence bu ulkenin parcalanmasini. Kim icin? Bence buyuk Israil icin. Pekii devletin basindakiler Turk ve Musluman deyilmi? Hayir bence kipkac yahudileri. Cozum ne? Bence bu secimlerde biraz kurnaz olmak lazim. Nasil? Aynen soyle. Vatanini Bayragini Milletini Namususunu seven insan MHP ye oyunu verir. 26 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    12:59 Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, bir iş yerinden çıkış yaptığı sırada durdurulan H.Ö'nün üzerinde ve evinde yapılan aramalarda uyuşturucu, uyuşturucu hap, hassas terazi ve silah fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Belediyeyi borçsuz devraldık'
    12:59 Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Belediyeyi borçsuz devraldık'

    Ankara'da CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, AKP'li önceki başkan Enver Demirel'den belediyeyi borçsuz bir şekilde devraldıklarını söyledi. Beşikçioğlu, 'Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz' dedi.

  • Ankara'da otomobil otobüs durağına çarptı: 3 kişi yaralandı
    12:58 Ankara'da otomobil otobüs durağına çarptı: 3 kişi yaralandı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, otobüs durağına çarptı. Kazada ağır toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere nakledildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Yozgat'ta uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı
    12:58 Yozgat'ta uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı

    Yozgat'ta yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve kullanma aparatları ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden M.G. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, E.G. serbest bırakıldı.

  • Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti 36. Yılını Kutluyor
    12:56 Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti 36. Yılını Kutluyor

    Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin 36. kuruluş yıldönümü kutlandı. Başkan Serkan Gürtürk, gazetecilerin kent kalkınmasında önemli rol oynadığını belirtti.

  • Domaniç Belediyesi Borçsuz Devredildi
    12:54 Domaniç Belediyesi Borçsuz Devredildi

    Domaniç önceki MHP'li Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, belediyeyi borçsuz ve hatta paralı devrettiğini ifade etti. CHP'li Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal da teşekkürlerini iletti.


Advertisement