Çin'deki Garip Kazanın Sırrı Çözüldü: Tamamen Gerçek! - Son Dakika
Dünya

Çin'deki Garip Kazanın Sırrı Çözüldü: Tamamen Gerçek!

Geçen hafta Çin'de yaşanan araçların kendi kendilerine havalandıkları görüntülerin sırrı ortaya çıktı. Garip kazanın nedeni gerilen kablolarmış.

30.11.2015 12:26  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada yaşanan garip olayların görüntüleri hemen aklımıza montaj, photoshop, özel efekt gibi seçenekleri getiriyor. Geçen hafta Çin'de yaşanan araçların kendi kendilerine havalandıkları görüntüler ise tamamen gerçek çıktı! Evet arabalar gerçekten de havalanıyorlardı ancak bu garip kazanın sırrı bakın nasıl çözüldü...

GÖRÜNTÜLER GERÇEK ÇIKTI

Geçen hafta akıllara Obi Wan Kenobi, Magneto gibi süper güçlere sahip kahramanların bu işin ardında olabileceğini düşünerek Çin'deki garip kazanın görüntülerini sizlerle paylaşmıştık. Ne oluyordu bu kazada? İki tane minibüs bir de araba bir kavşaktan geçerken bir anda olağan dışı bir şekilde hareket ediyor paniğe yol açıyorlardı. Araçların bu garip hareketleri hemen akıllara "montaj mı?" sorularını getirmişti. Hayır görüntüler montaj değildi.

KABLOLAR YÜZÜNDEN OLMUŞ

Peki ne olmuştu Xingtai'deki o kavşakta? Süper güçlere sahip birinin de müdahalesi söz konusu değildi, yolun diğer ucundaki bir direğe bağlı olan bir kablonun diğer ucu o sırada sokaktan geçen bir yol temizleyicisinin süpürgesine takılmıştı.Temizleyici araç kavşaktan uzaklaşırken kablo gerilmişti. Bu gerilme anı tam da 3 araç kablonun üstünden geçerken yaşanınca ortaya bu görüntüler çıktı!

Çin\'deki Garip Kazanın Sırrı Çözüldü: Tamamen Gerçek!

Son Dakika Dünya Çin'deki Garip Kazanın Sırrı Çözüldü: Tamamen Gerçek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tt: stepne çıkmış dikkatli bakın 0 0 Yanıtla
  • Mehmet: Kesin ip var ahah 0 0 Yanıtla

Advertisement