Cimnastik Federasyonu Başkanı'ndan Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Cimnastik Federasyonu Başkanı'ndan Vali Düzgün'e Ziyaret

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

30.01.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, Kayseri'nin Türkiye Şampiyonluğu yakaladığı cimnastik branşının Federasyon Başkanını Kayseri'de görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kayseri'nin spor alanında da ülke genelinde söz sahibi olduğunu, profesyonel liglerde çeşitli branşlarda temsil edildiğini kaydeden Vali Düzgün, "Cimnastikte önem verdiğimiz bir branş. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki takımımız Türkiye Şampiyonluğunu yakaladı. Başarının devamının sağlanması hatta uluslararası alanda da başarının yakalanabilmesi için çalışmalar belli bir disiplin altında sürdürülüyor" dedi.

Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen de, Vali Düzgün'e ilgisinden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Kayseri'nin Cimnastik sporunda gösterdiği başarıya dikkati çekti ve bu alandaki başarıların ve sporcuların daha da artması için yeni bir salona ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Kayseri ziyareti sırasında şampiyon sporcular ile biraraya geldiğini ve antrenmanların yapıldığı salonu yerinde incelediğini ifade eden Çelen, federasyon olarak başarıyı destekleyeceklerini ve Ankara'ya döner dönmez Kayserili sporculara malzeme desteği sağlanması yönünde çalışma yapacağını söyledi.

Federasyon Başkanı Çelen'in ziyareti sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cimnastik Federasyonu Başkanı'ndan Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement