Cilvegözü Sınır Kapısı'nın Giriş Çıkışlara Kapatılması - Son Dakika
Güncel

Cilvegözü Sınır Kapısı'nın Giriş Çıkışlara Kapatılması

Sınır kapısındaki tır kuyruğu 5 kilometreyi buldu.

27.01.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye tarafındaki Bab-el Hava Sınır Kapısı civarında dün öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce havaya rastgele ateş açılması sonucu güvenlik nedeniyle giriş çıkışlara kapatılan ve uzun kuyruklarının oluştuğu Cilvegözü Sınır Kapısı'nda bekleyen tır şoförleri kapının açılmasını bekliyor.

Suriye'ye gönderilmek üzere çeşitli yardım, gıda ve çimento malzemesi taşıyan Türk tırları sınır kapısı yolunda yaklaşık 5 kilometre kuyruk oluşturdu.

Suriye'ye gönderilmek üzere tırında balık taşıyan tır şoförü Sinan Yüceer, sınır kapısının giriş ve çıkışlara kapatılmasından dolayı kapıda dünden bu yana beklemek zorunda kaldığını belirtti.

Taşıdığı balığın bozulma olasılığı bulunduğunu ifade eden Yüceer, mağdur olmamak için yetkililerin sınır kapısını bir an önce açmalarını istedi.

Bir diğer tır şoförü Mehmet Aslan ise zor durumda kaldıklarını belirtti.

Aslan, Suriye'ye gönderilecek özellikle gıda malzemesi taşıyan tırların birkaç gün daha geçmesi durumunda yüklerinin bozulacağını kaydetti.

Bu arada, kapının bugün için açılmasının söz konusu olmadığı, ancak ülkesine geri dönmek isteyen Suriye vatandaşların çıkışına izin verildiği öğrenildi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cilvegözü Sınır Kapısı'nın Giriş Çıkışlara Kapatılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement