Çılgın Anne, Michael Jackson'a Özenip Bebeğini Camdan Aşağı Sarkıttı - Son Dakika
Dünya

Çılgın Anne, Michael Jackson'a Özenip Bebeğini Camdan Aşağı Sarkıttı

İngiltere'de, radyoda Michael Jackson'ın parçası çalmaya başlayınca bebeğini camdan aşağı sarkıtıp "Deli Jackson" diye bağıran bir anne, 16 hafta hapis cezası aldı.

29.11.2015 14:55  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Hull kentinde, radyoda Michael Jackson'ın parçası çalmaya başlayınca bebeğini camdan aşağı sarkıtıp "Deli Jackson" diye bağıran bir anne, 16 hafta hapis cezası aldı.

ÇOK PİŞMAN OLDU

Jackson, 2002 yılında küçük oğlu Blanket'i Berlin'de otel penceresinden sarkıtarak tepki toplamıştı. Mahkemede ifade veren anne, "Çocuğu pencereden dışarı sarkıtarak aptalca bir şey yaptım. Bir Michael Jackson anı yaşıyordum." dedi.

Çılgın Anne, Michael Jackson\'a Özenip Bebeğini Camdan Aşağı Sarkıttı

Son Dakika Dünya Çılgın Anne, Michael Jackson'a Özenip Bebeğini Camdan Aşağı Sarkıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • 1938: kesin chp,lidir. 0 2 Yanıtla
  • ÇİDP ( Çağdaş İslam Demokrat Partisi ): Bizimki Rusyadan özür diledi.Şimdilik uçurumdan döndük sayılsada, asıl mesele bundan sonra başlayacak.Önce Suriyeyi bölecekler.Sonra bizden AD,ED,M ve KD bölgelerini isteyecekler.Bakalım o zaman bize Arapların ve diğer müslüman ülkelerin faydası olacak mı?Bizimkiler her ülkeye cami diktirmekle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla Dünya,ya hakim olabileceklerini mi sanarlar?Zaman,,Atom Çağıdır,,(Bilim,Teknoloji).Eğer beyinler değişmesse,sonumuz iyi değil. 0 1 Yanıtla
  • 1995: bu ne amil ya aptal nasıl vicdani sizladi bide surekli anne yuregi derler ya şaşırdım vallahi 0 0 Yanıtla
  • UYUMAYA DEVAM EDİN.KENDİ DÜŞEN AĞLAMAMIŞ: Alman TV,de izledim.Bizim RTE Rusyadan özür diledi.Şimdilik uçurumdan döndük sayılsada, asıl mesele bundan sonra başlayacak.Önce Suriyeyi bölecekler.Sonra bizden AD,ED,M ve KD bölgelerini isteyecekler.Bakalım o zaman bize Arapların ve diğer müslüman ülkelerin faydası olacak mı?Bizimkiler her ülkeye cami diktirmekle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla,dikkafalıkla Dünya,ya hakim olabileceklerini mi sanarlar?Zaman,,Atom Çağıdır,,(Bilim,Teknoloji).Eğer beyinler değişmesse,sonumuz iyi değil. 0 0 Yanıtla
  • İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor
    15:48 İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor

    İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), bağışlanan cesetlerin başlarının kesilerek, doktorlara ve diş hekimlerine kozmetik işlemleri öğretmek için kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu uygulama, bağışçıların son isteklerinin saygı görmemesiyle eleştiriliyor ve etik kuralların ihlal edilmesine yol açıyor.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı
    15:07 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı

    Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, 2021 yılında ABD'li bir gazi ile evlenmişti. Çocuk sahibi olmak isteyen ikizler ve eşinin düğünde çekilen kareleri ise yıllar sonra ortaya çıktı.


Advertisement