Çıkrıklı Gençler Sahasına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Çıkrıklı Gençler Sahasına Kavuştu

Çıkrıklı Gençler Sahasına Kavuştu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Çıkrık Mahallesi'nde vatandaşların spor tesisi hayalleri gerçek oldu.

30.09.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Çıkrık Mahallesi sakinlerinin futbol sahası talepleri nihayet karşılandı. Sahanın açılışını yerel yöneticilerle, AK Parti milletvekili adayı Kasım Gülpınar gerçekleştirdi.

Siverek Belediyesi tarafından ilçeye 45 kilometre uzaklıkta bulunan Çıkrık Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor tesisi açılışı yapılarak saha mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Tesisin açılışına Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tesislerde vatandaşlarla birlikte penaltı atışları yapan ve gençlerle yakından ilgilenen ilçe belediye başkanı Resul Yılmaz, "Çıkrık Mahallesi'nde yapımını tamamladığımız spor tesisimizin açılışını vekilimiz, büyükşehir belediye başkanımız, meclis üyesi arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Sahamızın yapımında emeği geçen herkese içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. Daha önce bu sahanın alanında gençler toprak içerisinde spor faaliyetlerini sürdürmekteydi. Biz gençlere bu alanda saha yapımı sözü vermiştik ve çok şükür bu vermiş olduğumuz sözü yerine getirmiş bulunuyoruz. Gençlerimizin boş zamanlarda mümkün olduğu kadar sporla meşgul olması için belediye olarak diğer kırsal mahallelerimizde de aynı çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çıkrıklı Gençler Sahasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement