Cihatçı John'un Babası, Oğlunun Ölmesini İstiyor - Son Dakika
Güncel

Cihatçı John'un Babası, Oğlunun Ölmesini İstiyor

Terör örgütü IŞİD'in infaz videolarında görülen 'Cihatçı John' lakaplı Muhammed Emvazi adlı militanın anne ve babası konuştu.

03.03.2015 12:32  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye 'de baş keserek infaz görüntüleriyle bilinen 'Cihatçı John' lakaplı Muhammed Emvazi'in anne ve babası konuştu. Annesi ilk baş kesme görüntüsünde oğlunu tanıdığını anlatırken, babası da her gün oğlunun ölmesini dilediğini söyledi. Emvazi'nin annesi oğluyla en son Türkiye'den konuştuğunu açıkladı.

TÜRKİYE'DEN TELEFON ETMİŞ

NTV'de yer alan habere göre, Kuveyt polisi tarafından önceki gün sorgulanan Ghaneya ve eşi Jasem Emvazi, oğullarının en son 2013'te onlara Türkiye'den telefon ettiğini belirtti. Muhammed Emvazi ailesine, insani yardım çalışanı olarak Suriye'ye gideceğini söylemiş.

"BU BENİM OĞLUM"

Annesi, ABD'li gazeteci James Foley'nin öldürüldüğünü gösteren 19 Ağustos 2014 tarihli ilk videoda, "oğlunu sesinden tanıdığını ve çılgına döndüğünü" söyleyerek, "Bu benim oğlum!" diye bağırdığını açıkladı. Baba Emvazi ise her gün oğlunun ölmesi için dua ettiğini belirtti.


Cihatçı John\'un Babası, Oğlunun Ölmesini İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cihatçı John'un Babası, Oğlunun Ölmesini İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Türk: Oglunuzla gurur duyun 8 29 Yanıtla çççç: suçluyla aynı düşünüyosan sende aynı suçu işlemiş oluyon terorist 8 2 Emre: Türk sen Türk değilsin kavat 0 1
  • Muhsin İbrahimi: İSLAM için müşrik anne babalarından ayrılan SAHABEyi örnek edinmiş MUVAHHİD gençleriz, ANAMIZ BABAMIZ İSLAMA FEDA OLSUN, eğer İSLAMA VE MÜSLÜMANLARA savaş açarlarsa kellelerini kendi ellerimle alırım. 5 22 Yanıtla Muhsin İbrahimi: Haram aylar çıkınca müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün; onları yakalayın, onları hapsedin ve onları her gözetleme yerinde oturup bekleyin. Eğer tevbe eder, namazı dosdoğru kılar, zekâtı da verirlerse artık yollarını serbest bırakın. Allah yarlığayan, esirgeyendir. Tevbe 5(Savaşta) inkâr edenlerle karşılaştığınız zaman boyunlarını vurun. Nihayet onlara iyice vurup sindirince bağı sıkıca bağlayın (esir alın). Savaş sona erince de artık ya karşılıksız veya fidye karşılığı salıverin. Durum şu ki, Allah dileseydi, onlardan intikam alırdı. Fakat sizi birbirinizle denemek ister. Allah yolunda öldürülenlere gelince, Allah onların yaptıklarını boşa çıkarmaz. Muhammed 4Allah ve Rasulü ile savaşanların ve yeryüzünde fesada koşanların cezası; ancak öldürülmek, asılmak, çaprazvari el ve ayakları kesilmek veya yerlerinden sürülmektir. Bu, onlara dünyada rüzvaylıktır. Onlara ahirette de büyük bir azab vardır. Maide 33bunları bana Allah buyuruyor sen kimsin? 0 0
  • Zaza musa 1000 göl: Hdp akpnin belini kıracak . . . Tayip paranoyak olacak . . . Bülent arınç ağlaya ağlaya Köyü'ne dönecek Binali yıldırım kahrından kekeme olacak . . . 15 10 Yanıtla
  • türksever: ancak savunmasız insanları keser ve yakarsınız. alçak beyinsiz insanlık ve islam düşmanı işitler 13 3 Yanıtla
  • çççç: bunada bunlar gibi düşünenlerede nalet gelsin . araplardan uzak durun üreten değil yok eden bunlar 9 5 Yanıtla
  • Türkiye halklar: Ogluyla gurur duy denen vicdansiz her kimse insalah o bicak sana doner 12 1 Yanıtla
  • guraba: YILARCA YAHUDILER VE KOALISYON GUCLERI MUSLUMANLARI YAKALAYIP ABD LILERE TERLIM EDIYORLARDI ONLARDA GUANTANAMODA KAFESLERDE ISKENCE YAPIYORLARDI SIMDI KISASA KISAS ISLAM DEVLETI BUNLARI KAFESTE CEZALANDIRIYOR SIZ KONUSMAYIN ZINDIKLAR MUNAFIKSINIZ 7 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar
    11:23 Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar

    Muğla'nın Ula ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası evlerin ve araçların yakınından geçen enerji nakil hatları birbirine temas etmesi sonrası şiddetli patlamalar yaşandı. Fırtına nedeniyle elektrik tellerinin birbirine temas etmesi ve yaşanan patlama sonrası ilçede elektrik kesintisi yaşandı.

  • İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi
    11:22 İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi

    İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere yapılan saldırıda, insansız hava araçları ve füzeler hedef alındı. İranlı yetkililer saldırının sembolik önemine dikkat çekerken, İsrail'in İran'ın nükleer silah geliştirme programına gönderme yapmak istediği düşünülüyor. İran medyası ise üç patlamanın meydana geldiğini duyurdu. Rusya ise İsrail'e İran'ın gerilimi yükseltmek istemediği mesajını iletti.

  • Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi
    11:20 Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yağmurun etkisiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. Olayda 2 apartman hasar gördü, 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil duvarın altında kaldı. İstinat duvarının çöktüğü alan dron ile görüntülendi. Apartmandakiler tahliye edildi.

  • Eskişehir'de 95 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
    11:19 Eskişehir'de 95 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, hırsızlık suçundan 95 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K.D. isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

  • Çin Halk Kurtuluş Ordusu, bir bilişim destek kuvveti kurdu
    11:19 Çin Halk Kurtuluş Ordusu, bir bilişim destek kuvveti kurdu

    Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Beijing'de düzenlenen kuruluş töreninde bilişim destek kuvvetine bayrak takdim etti. Xi, güçlü ve modern bir bilişim destek kuvveti inşa etme çabalarını vurguladı.


Advertisement