Cihan Saraç Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Cihan Saraç Ziyaretlerine Devam Ediyor

Cihan Saraç Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday adayı Cihan Saraç, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

28.02.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday adayı Cihan Saraç, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Cihan Saraç, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Sevinç'i makamında ziyaret etti. Saraç, gerçekleştirdiği belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Hüseyin Genç ile istişarelerde bulundu. Milletvekili Aday Adayı Saraç, projeleri hakkında belediye başkanıyla istişarede bulundu. Yeni Türkiye yolunda yaşam kalitesi daha yüksek bir Sakarya için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Cihan Saraç hazırda birçok projesinin bulunduğunu ve bunları hayata geçirmek için vekil olması gerektiğini vurguladı.

Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Sevinç "Sayın Saraç adaylığınızın hayırlı olmasını diliyorum. Sizin gibi genç ve başarılı insanlara ihtiyacımız her zaman var. Sizlere başarılar diliyorum" dedi.

CİHAN SARAÇ ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, genel seçim çalışmaları kapsamında, Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hayri Balabanı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Saraç, yeni anayasa, çözüm süreci ve başkanlık sistemi için, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin çok önemli olduğunu dile getirdi.

Saraç, "Sivil toplum örgütlerini ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bizim amacımız güçlü bir siyasi alt yapı ile halkımıza hizmet etmektir. Mevcut görev süremizde en iyi hizmeti verebilmek adına sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız şart. Esnaflarımız Sakarya'nın can damarı, ekonominin en önemli yapı taşlarından biridir. AK Parti iktidarının dayandığı ekonomik temeller, esnaflarımızın daha çok kazanması, üretmesi ve istihdam sağlaması üzerinedir" ifadelerini kullandı. Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hayri Balabanı ise, "Önümüzde bir başkanlık sistemi var. Önümüzde çok önemli olarak gördüğümüz bir çözüm süreci var. ve de anayasa var. Türkiye'nin refahı, huzuru, barışı ve kardeşliği için bunlar çok önemli" dedi.

CİHAN SARAÇ YEREL TELEVİZYONDA SORULARA YANIT VERDİ

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı olan Cihan Saraç, Sakarya da yayın yapan yerel bir televizyon programına konuk oldu. Program da editör Zemine İşçi'nin sorularına yanıt verdi.

Saraç 26 şehre yapılacak şehir hastanesi ve daha birçok konuda şehre katkı sağlamak için aday adayı olduğunu açıkladı. Cihan Saraç, " Erenler'de AK Parti belediye başkan aday adaylığımız vardı. O süreç bizim için deneyim oldu. Süreçten sonra biz siyaset arenasından çekilmedik. Her zaman ve her daim işin içinde olmaya çalıştık. Partimizin teşkilat toplantılarında, başkanların toplantısında, üst kademe veya yerel çalışma alanlarında sürekli partili arkadaşlarımla birlikte olmaya özen gösterdim. İnsanlar bir yerlere durup dururken talip olmuyorlar. Çevremizin ve kıramayacağımızın dostların istek ve arzusuyla genel merkezinde takdiriyle aday adayı olmaya karar verdik. Sakarya yeniliklere açık bir kent ve kente hizmet etmek istiyorum. Yaşadığım ve yaşamaktan mutlu olduğum kente dair projelerim, hayallerim var" ifadelerini kullandı.

Sakarya neden Cihan Saraç'ı meclise taşımalı sorusuna cevap veren Saraç, "Aslında özet bir cümleyle sorunuza cevap verebilirim. Saraç her yerde. Saraç var gücüyle birilerine ulaşıyor. Birileriyle görüşüyor. Sakarya'nın daha iyi bir konseptte yer almasını sağlayacak isimlerden birisi de benim. Cihan Saraç Başbakan'a veya diğer üst düzey yöneticileri kartvizitinde bir şey yazmazken ulaşabiliyor. Milletvekili olduğunda kentin sorunlarını veya önceliklerini ilk ağızdan en yetkilisine ulaştırabilir. Sakaryalı kendi derdiyle dertlenecek, daha iyi hizmet almalarına katkı sağlayacağı için Cihan Saraç'a destek olmalı" dedi.

Sakarya ile ilgili projelerini de açıklayan Milletvekil Aday Adayı Saraç, "Her yerde söylemek istediğim bir konu var. Ben bir sağlıkçı eşiyim. Eşim doktor. Doktor olması vesilesiyle sağlık sistemini çok iyi tanıyan ve bilen bir insanım. Gerek bürokrasi de gerekse Sağlık Bakanlığı'nda üst düzey dostlarımız, ilişkilerimiz var. Benim bu kent için en çok yapmak istediğim proje bin yataklı şehir hastanesi. Şu anda 26 şehir için bu proje uygulanmayı bekliyor. Şehir hastanesini kentime kazandırmak için gece-gündüz çalışacağım. Elbette kentimde olmasını istediğim yatırımlar var. Ama müsaade edersiniz ki henüz aday adayıyız. ve şimdilik projelerimizin ayrıntılarını konuşmanın kimseye faydası olamaz. Ama genel bir bilgi olsun diye söylüyorum. Tren yolu, limanı, karayolu ağının göbeğinde olan bir kentin gelişmesine katkı vermek için yola çıkmak bile şehir için çok önemli" diye konuştu.

73 aday adayı arasında listeye girme noktasında ki şansını olduğundan da bahseden Saraç, "Tabi ki herkes kadar benimde şansım var demekle yetinmek istiyorum bu soruya. Yoksa bizde durup dururken, kafamıza göre çıkmadık. Altını çizerek belirtmek isterim ki Cihan Saraç'ın listeye girme şansı diğerlerinden az değil ama bilinmeli ki herkesin yarışta şansı eşit" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihan Saraç Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement