Çiğli'nin Başkanı Arslan 5 Engelliyi Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Çiğli'nin Başkanı Arslan 5 Engelliyi Sevindirdi

Çiğli\'nin Başkanı Arslan 5 Engelliyi Sevindirdi

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, engellilerin daha fazla sosyal yaşamda yer almalarını istediklerini belirterek, Çiğli’de yaşayan 5 engelli vatandaşa ulaşımlarını kolaylaştıracak akülü arabalarını teslim etti.

24.06.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, engellilerin daha fazla sosyal yaşamda yer almalarını istediklerini belirterek, Çiğli'de yaşayan 5 engelli vatandaşa ulaşımlarını kolaylaştıracak akülü arabalarını teslim etti.

Engellilere yönelik yürüttüğü çalışmalarla adından söz ettiren Çiğli Belediyesi, engelliler için özel tasarlanan 5 adet akülü tekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşlara dağıttı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan kendisine ulaşan akülü tekerlekli sandalye taleplerini kısa zamanda yerine getirerek, Tüm Engelliler İçin Engelsiz Bir Dünya Derneği Başkanı Mehmet Aslan ile birlikte, manüel sandalye kullanan 5 engelli vatandaşa akülü araçlarını teslim etti.

ENGELLİLERİN YAŞAMI KOLAYLAŞTIRILMALI

Engellilerin ulaşımını kolaylaştıran ve sosyal yaşamda daha fazla yer almalarını sağlayan akülü arabalarının önemini vurgulayan Başkan Hasan Arslan, akülü arabayla ilgili kendilerine ulaşan talepleri kısa sürede yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Hasan Arslan, herkes kadar eşit yaşamanın engellilerin de hakkı olduğunu ifade ederek, bu sorumluluk bilinciyle hareket etmenin önemine vurgu yaptı ve "Bir kenti yönetmek demek orada yaşayan vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarına cevap verebilmek demektir. Engellilerimiz için hayat fiziksel ve ruhsal olarak zorluklarla dolu. Onları rahatlatabilecek her türlü çalışmaya talibiz. Burada yaşayan 5 ailenin daha mutluluğuna tanık olduk. Engellimizin hayatını kolaylaştırmak için buradayız. Sizlerin yüzü güldüğü zaman biz de işimizi layıkıyla yaptığımızı anlıyoruz" dedi.

Akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelliler de Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a engellilere yönelik gösterdikleri hassasiyetlerinden ve yürütmüş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Engelli vatandaşlar ve ailelerinin sevincini paylaşan Başkan Hasan Arslan da engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'nin Başkanı Arslan 5 Engelliyi Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement