Cicişlere Oyun Piyangosu Vurdu - Son Dakika
Magazin

Cicişlere Oyun Piyangosu Vurdu

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlere milyonlarca kullanıcısı olan "Wolfteam" adlı bilgisayar oyunundan teklif geldi. Kullanıcılar cicişleri zindandan kurtarmaya çalışacak.

14.12.2015 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milyonlarca kullanıcısı olan Wolfteam isimli oyun, yeni güncellemesiyle Esra ve Ceyda kardeşleri oyuna ekledi. Yeni modla kullanıcılar Esra ve Ceyda kardeşleri zindandan kurtarmaya çalışacak.

OYUNDAN 200 BİN TL ALACAKLAR

Medyatik kardeşlerin oyundan 200 bin TL kazandığı iddia edildi. Bilgisayar oyununda Esra ve Ceyda kardeşlerin dışında Ahmet Çakar, Atilla Taş ve Doğuş gibi isimler de yer alıyor.


Cicişlere Oyun Piyangosu Vurdu

Son Dakika Magazin Cicişlere Oyun Piyangosu Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • LEVENT: Bu kızlara bitiyorum... 7 19 Yanıtla
  • Vvv: yavrum benim kokun geldi burnuma.. 3 18 Yanıtla
  • amedli21: lan ben oyunda onları zindandan kurtarmam, kendimi onlarla birlikte zindana kapatırım,anahtarı da kör kuyuya atarım. 9 3 Yanıtla
  • ......: bomba yaa bacaklara bak offff 2 9 Yanıtla
  • BİZ,MAKARNA SEBZE MEYVElerle/ONLAR,ATOM BOMBAlarla: NATO,ABveARAP, ların oyunlarına geldik/geliyoruzBENCE.Rusya uçağını düşürmekle(ZamanıDeğildi)çok büyük hata yaptık.Vatanımız uçuruma sürüklenmek,parçalanmak üzere.Bizimkiler Camilerle,Rabia işaretleriyle,Türbanlarla,uğraşarak (AraplarınDinBekçiliğiniYaparak) Dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman Atom(Bilim,Teknoloji)Çağı.Beyinler değişmesse,geleceğimiz iyi deği(BelkideGeçBileOldu).İslam,a,,Terörist Damgası,,vurulup,MüslümanlaraBütünKapılarKapatılabilir.RotaÕyleGõsteriyor. 2 3 Yanıtla

Advertisement