CHP Urla İlçe Başkanı Baratalı ve 7 Üyesi İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Urla İlçe Başkanı Baratalı ve 7 Üyesi İstifa Etti

CHP Urla İlçe Başkanı Baratalı ve 7 Üyesi İstifa Etti

CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, ilçe yönetim kurulundan 7 üyesiyle birlikte görevinden istifa etti.

22.11.2014 11:32  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, ilçe yönetim kurulundan 7 üyesiyle birlikte görevinden istifa etti. İstifaların ardından CHP Urla yönetimi düştü.

Yönetim kurulu üyelerinden aldığı istifa dilekçelerine kendi istifa dilekçesini de ekleyerek CHP İzmir İl Başkanlığı'na başvuran Baratalı, "Partinin önünü açmak için böyle bir karar aldım. Kongrede yeniden aday olmayacağım. Uzun yılların getirdiği bir yorgunluk vardı" dedi.

Yönetim kurulu üyeleri Ulviye Demir, Tülin Bizsel, Cengiz Erhan, Hasan Çetin, Gülay Çınar, Harun Şenol ve kendisinin istifa dilekçelerini teslim eden Baratalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Partide kongre isteyenler vardı. Onlar için de bir fırsat oluşturalım istedim. Yönetim kurulundaki herkes yoruldu. Partide 7 yıldır ilçe başkanlığı yapıyorum. Partinin önünü açmak, yeni insanları siyasete katılımlarını sağlamak ve demokrasiyi işletmek için yönetim kurulu üyelerinin bir bölümü ile istifa ettik. Partinin önünü açmak için böyle bir karar aldım. Kongrede yeniden aday olmayacağım. Uzun yılların getirdiği bir yorgunluk vardı. İstifalarımızın belediye yönetimiyle ilgisi yoktur."

Baratalı, ayrıca  2015 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olacağını sözlerine ekledi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Urla İlçe Başkanı Baratalı ve 7 Üyesi İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement