CHP Seçmenine Yapılan Anketten Çıkan Şok Sonuçlar - Son Dakika
Güncel

CHP Seçmenine Yapılan Anketten Çıkan Şok Sonuçlar

30 büyükşehirde yapılan araştırmada CHP seçmeni, Kılıçdaroğlu'nu başarısız bulduğunu belirtirken yerine Gürsel Tekin'in gelmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi.

09.01.2015 10:51  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.com/ Olgun Kızıltepe 2015 genel seçimleri önce ORC Araştırma Şirketi'nin 30 büyükşehirde CHP'ye oy veren 2 bin kişiyle yaptığı araştırmadan çarpıcı sonuçlar çıktı.

KILIÇDAROĞLU BAŞARILI MI?

Araştrımada CHP'li seçmenlere ilk olarak " Kemal Kılıçdaroğlu'nu başarılı buluyor musunuz?" sorusu yöneltildi. Bu soruya yanıt verenlerin yüzde 71.6 gibi büyük bir çoğunluğu 'Hayır' yanıtını verirken, yüzde 28.4'ü de 'Evet' yönünde görüş bildirdi.

CHP SEÇMENİ PARTİLERİNDEN UMUTSUZ

CHP'nin 2015 seçimlerinden alacağı oy merak konusu... Geçtiğimiz günlerde bir yemekte Bekir Coşkun'a "2015'te iktidar olmamız" zor diyen Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri büyük yankı uyandırmıştı. Ancak anketten çıkan sonuç CHP'li seçmenin de Kılıçdaroğlu gibi düşündüğünü ortaya koydu. "7 Haziran'da yapılacak seçimlerde CHP birinci parti olabilir mi?" sorusuna yanıt verenlerin yüzde 92.4'ü CHP'nin iktidar olacağına inanmadığını belirtti.

GENEL BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİNE YEŞİL IŞIK

Partilerinin 2015 seçimlerinde iktidar olacağını düşünmeyen CHP'li seçmenler, genel başkan değişikliğine yeşil ışık yaktı. Ankette yer alan "CHP'de genel başkan değişikliğine ihtiyaç olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verenlerin yüzde 68.5'i "Evet" yanıtını vererek Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakmasını istiyor.

GENEL BAŞKAN KİM OLSUN?

Her seçim sonrası tartışılan "CHP'de genel başkan kim olmalı?" sorusuna yanıt aranan araştırmada sürpriz bir isim ön plana çıktı. Yüzde 29'luk kesimin desteğini alan Gürsel Tekin'i, yüzde 28 ile Mustafa Sarıgül takip etti. Genel kurulda Kılıçdaroğlu'na rakip olan Muharrem İnce'nin yüzde 20 ile üçüncü sırada yer aldığı listede Deniz Baykal yüzde 6 ile dördüncü oldu.

CHP Seçmenine Yapılan Anketten Çıkan Şok Sonuçlar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP Seçmenine Yapılan Anketten Çıkan Şok Sonuçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • YORUM: SAÇMALAMIŞLAR, CHP NİN SORUNU AKP Yİ GERMESİN ONLAR SAYGILI, EFENDİ KİŞİLİĞE ALIŞKIN DEĞİL ONLARA ELİNDE SOPA OLAN ÇOBANLAR GEREKİR. 8 26 Yanıtla
  • HeRSEYYaLaN: Chp demek hüsran demek.chp demek boş gereksiz konusmak demektir. 20 10 Yanıtla
  • t.akduman.1: chp liler babanıza yo dedenize sorun bakalım chp nezaman ikdidar olmuş ben 50 yaşındayım hatırlamıyorum sizde kendinizi yormayın 29 0 Yanıtla
  • DÖNME DOLAP: ALEVİ KÜRT PARTİSİ OLDU SAMSUN ATAKUMDA TOPLASAN BİN ALEVİ YOKKEN KILIÇTAROĞLUNUN YEĞENİ CHP Lİ BELEDİYEDE TORPİLLE SÖZLEŞMELİ OLUYOR İŞE GELMİYOR AKP Lİ BELEDİYE OLUNCA İŞTEN ATIYOR İZMİR BAYRAKLI İLÇESİNDEN ADAY OLAN BİRİ SÜNNİ YOBAZLIĞI YAPTIRMAM DİYOR SÜNNİLİĞİ KASDEDEREK ŞOVEN SİYASET YAPIYOR İLLE CHP DENİLEN YERDE SÜNNİ OYLARIN ÇOK OLDUĞU YERDE ADAY YAPIYOR KAZANIYOR MECBUREN CHP ALEVİ KÜRT SİYASİ ÇİZGİDE HANİ ALEVİ PARTİSİ DEYİP ÖDP KURULDUYDU OY ALAMAYINCA HEPSİ DOĞUŞTAN CHP Lİ OLDU 4 23 Yanıtla
  • Yusuf Solak: Bakın bu işler ekip işidir. Ahmet ya da Mehmet sonucu çok değiştirmez. CHP yönetimi ata erkil geleneklerle yönetiliyor. Ekip Yok. Lider yok. Lafla da peynir gemisi yürümüyor. Proje üretecek, projeyi anlatacak ve halka inecek. Başka yolu yok. Liderler değişince ruh değişmiyor ki? 21 4 Yanıtla
  • MUSTAFA KEMAL: CHP'NİN FİKRİ VE ZİKRİ DEĞİŞMEDİKÇE HALKA HAKARET ETMEYİ KESMEDİKÇE İNSANLARI KÜÇÜMSEMEDİKÇE DİNE OLAN BAKIŞINI DEĞİŞTİRMEDİKÇE DÜŞMANIMIN DÜŞMANI BENİM DOSTUMDUR MANTIĞINDAN VAZGEÇMEDİKÇE VE ATATÜRK'Ü KULLANDIKÇA KİMSE O PARTİYE OY FALAN VERMEZDE GÜVENMEZDE 20 4 Yanıtla
  • MUZO: kılıçtaroğlu adamgibi adamdır enazandan harami değildir. 7 16 Yanıtla
  • misafir: patron kılıçtaroğlunu çizdi 16 4 Yanıtla
  • fenerli musti: Müslüman ülkede iktidarlık düşünüyorsa chp önce müslüman olacak 14 6 Yanıtla
  • gowan: yuh yani Gürsel Tekin'i genel başkanlığa uygun buluyorlarsa gelecek seçilerde chp yi meclis dışı görürsek şaşırmıyacağım 15 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.


Advertisement