CHP Parti Meclisi Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

CHP Parti Meclisi Toplantısı Sona Erdi

CHP Parti Meclisi Toplantısı Sona Erdi

Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi'nde yerel seçim sonuçları masaya yatırılırken toplantının 10 saat sürmesi dikkat çekti.

18.04.2014 21:08  Güncelleme: 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi, çalışmalarını tamamladı. Toplantıda yerel seçim sonuçları değerlendirlirken analizler 10 saat sürdü.

10 SAAT SÜRDÜ

Öğle saatlerinde Kılıçdaroğlu'nun konuşması ile başlayan PM, 10 saat sürdü.  Sonrasında açıklama yapılmayan toplantıda, yerel seçim sonuçları masaya yatırıldı. Toplantının ilk bölümünde özel bir araştırma şirketi tarafından PM üyelerine il bazında genel seçim analizleri yapıldığı belirtildi.

GÜNAYDIN'DAN KAPSAMLI RAPOR

Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın da kapsamlı bir seçim analizi raporunu üyelere aktardığı toplantıda, PM üyelerinin de seçim bölgeriyle ilgili bilgi verdiği ve değerlendirmelerde bulunduğu kaydedildi. 

SIRADA VEKİLLER VAR

Toplantı sonunda Kılıçdaroğlu'nun seçimlere ilişkin bir değerlendirme yaptığı da öğrenildi. Bu arada Kılıçdaroğlu, yarın da partisinin milletvekilleriyle yine seçim sonuçlarını değerlendirmek için bir araya gelecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Parti Meclisi Toplantısı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • HAŞMET: CEHALET VE HEZİMET PARTİSİ BAŞKANI HALA OYLAR ÇALINMAZSA YÜZDE 30 ALACAĞINDAN BAHSETMİŞ..ÇAMAŞIRLAR KURUDU HALA NEMDEN MEDET UMUYOR GARİBİM BELKİ BİKAÇ DAMLA ÇIKAR DİYE.HAL DİREK ÇUKUR OLMA HALİ BAŞKA TÜRLÜ ANLATILAMAZ 16 4 Yanıtla
  • AKP Lİ: Tayyibe karşı olan herkes öldürülebilir.Ben artık RTE ye karşı değilim.Valla yaşamak istiyorum 6 7 Yanıtla
  • hasan: nerde bunlarda senin analtigin fisleme anlama kavrami bunlar soyuldukca recepe daha yapisiyorlar gün gelir devran döner hesap sorulur 2 7 Yanıtla
  • rambo: ancakmı yaptılar..topu topu kaç belediye zaten :D 8 0 Yanıtla
  • atakan: FIRTINA KOPTU KOPACAK TEY TEY TEY...Lİ Lİ Lİ İİ Lİİİİİİİİ... 8 0 Yanıtla
  • İYİ UYKULAR: Bölücü terör örgütü mensubu silahlı iki kişi, Van'ın Gürpınar ilçesinde karakol inşaatına hazır beton taşıyan kamyonu yaktı.Genelkurmay Başkanlığının yurt içindeki önemli olaylarla ilgili açıklamasına göre, bölücü terör örgütü mensubu silahlı iki kişi tarafından, Gürpınar'ın Özlüce Köyü mülki sınırları içinde yapımı devam eden Yeni Oğuldamı Jandarma Karakol Komutanlığı bina inşaatına hazır beton taşıyan kamyon (beton mikseri), dönüş esnasında yakıldı. Olay, araç sürücüsünün Oğuldamı Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat etmesi sonucu öğrenildi. 2 0 Yanıtla

Advertisement