CHP Facebook ve Twitter'da İsmini Taşıyan Hesapları Kapattırdı - Son Dakika
Güncel

CHP Facebook ve Twitter'da İsmini Taşıyan Hesapları Kapattırdı

CHP Facebook ve Twitter\'da İsmini Taşıyan Hesapları Kapattırdı

CHP'li Enis Berberoğlu, yanlış bilgi ve manipülasyonların önüne geçmek için Twitter ve Facebook'taki CHP ismini taşıyan hesapların askıya alındığını açıkladı.

02.03.2015 14:03  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve olası manipülasyonların önlenmesi amacıyla CHP'nin başvurusu üzerine Twitter ve Facebook'taki hesapların askıya alındığını açıkladı.

"HESAPLAR ASKIYA ALINDI"

CHP'nin sosyal medyadaki onaylı hesaplarını da belirten Genel Başkan yardımcısı Enis Berberoğlu'nun yazılı açıklaması şöyle:

"Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve olası manipülasyonların önlenmesi amacıyla partimizin başvurusu üzerine Twitter ve Facebook'taki 'CHP' isimli hesaplar askıya alındı. Parti ismi ve logosunu izinsiz kullanacak diğer hesaplar için aynı uygulama sürecektir." dedi.

"TEK ADRES OLACAK"

Berberoğlu açıklamasında, "Doğru bilgiye, en hızlı şekilde, tek adresten ulaşılması bu sayede mümkün olacaktır. CHP'nin sosyal medyadaki onaylı hesapları şunlardır; 'twitter.com/herkesicinchp' ve 'facebook.com/herkesicinchp"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Facebook ve Twitter'da İsmini Taşıyan Hesapları Kapattırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • YASİN: BAK AKP SAYESİNDE İŞİNİZE GELEN UYGULAMALARI HEMEN NASILDA KULLANMAYA BAŞLADINIZ. DAHA DÜNE KADAR AKP NİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEKİ KANUN DEGİŞİKLİKLERİNE KARŞI ÇIKIYORDUNUZ. İŞİNİZE GELİNCE İLK SİZ KULLANIYORSUNUZ. . . SİZİ GİDİ SAHTEKARLAR SİZİ. . . 1 2 Yanıtla

Advertisement