CHP'li Yarkadaş: Doğu'da Bir Şehirden Başka Bir Şehire Gitmek İmkansız - Son Dakika
Güncel

CHP'li Yarkadaş: Doğu'da Bir Şehirden Başka Bir Şehire Gitmek İmkansız

CHP\'li Yarkadaş: Doğu\'da Bir Şehirden Başka Bir Şehire Gitmek İmkansız

Chp İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Kars ve Iğdır'da yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Gündüz saatlerinde bile yolların güvenli olmadığını görüyoruz.

29.08.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Kars ve Iğdır'da yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Gündüz saatlerinde bile yolların güvenli olmadığını görüyoruz. Bunu sorumlusu AKP iktidarıdır. Doğu Anadolu'da bir şehirden başka bir şehre gitmek artık imkansız hale gelmiştir" dedi.

CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak ile birlikte Iğdır'a gelen ve esnaf ziyareti sırasında halkla sohbet eden Milletvekili Barış Yarkadaş, daha sonra Iğdır İl Başkanlığı'nda basın toplantısı yaptı. Koalisyon hükümetinin neden kurulmadığını anlatmak için milletvekillerinin illere gittiğini anlatan Barış Yarkadaş, Türkiye'nin hükümetsiz kalmasının başlıca sebebinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdi. Erdoğan'ın 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonucu kabul etmediğini bildiren Yarkadaş, şunları söyledi:

"AKP'yi yeniden iktidar yapmak için ülkeyi seçime sürüklemiştir. Erdoğan'ın yaptığı zar atmak ve Türkiye üzerinde kumar oynamaktır. Erdoğan'ın attığı zar büyük ve kanlı kumarın başlatıcısı olmuştur. AKP'nin yeniden iktidar olması için yeniden terör eylemlerinin başlamasına göz yuman siyasi iktidar akan kan üzerinden siyaset parametresini işletmekte, her şehit haberinin ardından oylarını ölçtürtmekte anket yaptırmaktadır. Ne yazık ki şehitler üzerinden iktidar olmak isteyen bir siyasi partiyle karşı karşıyayız. Özellikle Doğu illerimiz terörün cenderesi içinde. Nakliye yapılamıyor, üretilen mallar şehrin dışına çıkarılıp satılamıyor, gündüz saatlerinde bile yolların güvenli olmadığını görüyoruz. Bunu sorumlusu AKP İktidarıdır. Doğu Anadolu'da bir şehirden başka bir şehre gitmek artık imkansız hale gelmiştir. Siyasi iktidar 7 Haziran seçimlerinin iradesini tanımadığı için bu gün terör olaylarını hortlatmıştır. Türkiye'nin çözümsüz hiçbir sorunu yoktur, çözüm CHP'dir. Türkiye'de sorunların temel kaynaklarından biri Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasete fütursuzca müdahalesidir. Erdoğan susarsa, geriye çekilirse Türkiye huzura kavuşur." - Iğdır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Yarkadaş: Doğu'da Bir Şehirden Başka Bir Şehire Gitmek İmkansız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement