CHP'li Vekiller Köylerden Oy İstiyorlar - Son Dakika
Yerel

CHP'li Vekiller Köylerden Oy İstiyorlar

CHP\'li Vekiller Köylerden Oy İstiyorlar

CHP birinci ve ikinci sıra Milletvekili Adayları Zafer Teber ve Ali Fuat Şaşoğlu Cumayeri’nin Yeşil Yayla köyü, Gölyaka’nın ise Kemeryanı ve Sarıdere köylerini ziyaret etti.

26.05.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP birinci ve ikinci sıra Milletvekili Adayları Zafer Teber ve Ali Fuat Şaşoğlu Cumayeri'nin Yeşil Yayla köyü, Gölyaka'nın ise Kemeryanı ve Sarıdere köylerini ziyaret etti.

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber ve İl teşkilatı, Düzce'nin muhteşem doğasıyla ünlü Yeşilyayla köyüne kalabalık bir konvoy eşliğinde giriş yaptı. Bu kalabalık ziyarete CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'ta eşlik etti. Köy kahvesinde CHP'li vekil ve vekil adayını Gümüşova içe teşkilatı karşıladı. Engin Özkoç yaptığı konuşmada, Düzce'nin Milletvekili adaylarının doğru ve güvenilir olduğunu, ön seçimle demokratik bir şekilde aday olduklarını, kendisinin vekil adaylarına bizzat kefil olduğunu söyledi.

Özkoç, Düzce'de bu dönem CHP teşkilatında gözle görülür bir artış olduğunu, nedeninin ise var gücüyle çalışan, gecesini gündüzüne katan 3 vekil adayı ve İl teşkilatı olduğunu kaydetti.

Özkoç'un ardından söz alan Zafer Teber ise, Düzce'yi temsil edecek vekili seçerken dürüst, çalışkan ve donanımlı olmasına dikkat edilmesini isteyerek "Bizler önce Düzce sonrada memleketimize hizmet için bu yola çıktık. Verilen yetki ve görevleri rant ve menfaat için değil ülkenin çıkarları için kullanacağımıza huzurlarınızda söz veriyorum" dedi.

CHP ikinci sıra adayı Ali Fuat Şaşoğlu ise Gölyaka Kemeryanı ve Sarıdere köylerinde seçmenle buluştu.

Şaşoğlu seçmene "Laiklik ve inanç özgürlüğü korunacak ve geliştirilecektir. Devlet tüm inançlara eşit mesafede duracaktır, tüm inançlara saygı gösterecektir. Yaşanacak bir Türkiye için yola çıktık, bunu hep birlikte başaracağız" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Vekiller Köylerden Oy İstiyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement