CHP'li Vekil Eleştiri Yağdırdı, Kılıçdaroğlu Cevap Vermedi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Vekil Eleştiri Yağdırdı, Kılıçdaroğlu Cevap Vermedi

CHP\'li Vekil Eleştiri Yağdırdı, Kılıçdaroğlu Cevap Vermedi

CHP Parti Meclisi toplantısında Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek görevi bırakması ve partiye 'ağabeylik' yapması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu ise eleştirilere yanıt vermedi.

25.11.2015 17:49  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 35. Olağan Kurultayın 16-17 Ocak'ta yapılmasına karar verildi. PM kararı olmadan kurultay tarihinin açıklanmasına eleştiri getiren Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın Kılıçdaroğlu'ndan görevini bırakması ve partiye "ağabeylik" yapması gerektiğini söylediği belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun ise bu eleştirilere bir yanıt vermediği ifade edildi.

PM 5 SAAT SÜRDÜ

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde yapılan PM, 5 saat sürdü. Gündemindeki konuları görüşen PM'de, daha önce parti yöneticileri tarafından belirlenen olağan kurultay tarihi de netleştirildi.

KURULTAY TARİHİ BELLİ OLDU

Buna göre CHP'nin 35. Olağan Kurultayı 16-17 Ocak'ta Ankara Arena spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Bu arada seçim sonuçları ve güncel gelişmelerin de ele alındığı PM'de, bazı üyeler söz aldı. Üyelerin 1 Kasım seçimine ilişkin bölgelerine ait bilgileri aktardığı vurgulandı. Murat Özçelik'in istifası nedeniyle yedek kontenjandan PM'ye giren Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na bazı eleştirilerde bulunduğu öğrenildi.

TANJU ÖZCAN ELEŞTİRDİ, KILIÇDAROĞLU CEVAP VERMEDİ

PM kararı olmadan kurultay tarihinin açıklanmasına eleştiri getiren Özcan'ın, Kılıçdaroğlu'ndan görevini bırakması ve partiye "ağabeylik" yapması gerektiğini söylediği belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun ise bu eleştirilere bir yanıt vermediği ifade edildi.

(Kaynak: Milliyet)

Son Dakika Güncel CHP'li Vekil Eleştiri Yağdırdı, Kılıçdaroğlu Cevap Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • 77: Yüz süz lerr 85 1 Yanıtla
  • ÇAĞRI: Sayın Vatandaşlarım.Vatanımız AKP sayesinde bir uçuruma gelmiştir.Tahmin ediyorum ki,ok yaydan çıktı.Bugün veya yarın Rusya ile kapışabiliriz(İnşallah olmaz).Fazla uzatmayacağım.Yurtdışından ve yurtiçinden bu AKP ,yi destekleyenleri,İktidara getirenleri Vatan ve Milletimizi korumak için gidip silahlanmalarını, arz ederim.Saygılarımla. 6 10 Yanıtla BARON : hey be sayın vatandaşlarım mış kardaş sen kimsin yahu ok yay dan çıkmadı bizim allah tan başka korkumuz yok ölüm alnımıza yazılmışsa ölürüz okadaaar 1 1 Akp: Neden sen kadın mısın 0 0
  • AY ISIGI: Chp den bir cacik olmaz. 11 3 Yanıtla
  • sde: vay Atatürk yaşasaydı sili siilerdi chp yi kapatırdı 10 2 Yanıtla
  • 0688: DIKDATÖR KIM BELLI keMAL BEY OTURDUN GITMIYORSUN BENCE GITME BIZIM ISIMIZE GELIR MALZEME COK SENDE:):) 10 1 Yanıtla
  • siirtli kocer: Türkün gücünü goreceksiniz diyen Komiseri alnından öpüyorum. .ulan sizi varya seviyorum be..vatanimi namusu. şerefim. bizi avrupada Türklere 3 sınıf muamelesi yapıyorlar. ..ülke vatandaşı olsan bile ..Türk kurt laz aynıdır. .Türk tür. .Akıllı olun bizi osmanli ve musluman olduğumuz için sevmiyolar. 9 0 Yanıtla
  • RIFKI: KILIÇDAROĞLU DÜŞEN UÇAK YÜZÜNDEN ÇOK ÜZÜLDÜ. NE YAPTIĞINI BİLMİYOR !!! TÜRK ŞAMARI RUSYA YA VURULUNCA ETKİSİ ESED E ORDANDA YOLDAŞI CHP YE VE KILIÇDAROĞLU NA GELİNCE ŞAŞIRDI GARİBİM!!! 7 1 Yanıtla
  • Avci: Eski chp yi istiyoruz.6 oka candan bagli chp yi istiyoruz.kilicdaroglundan hic birsey olmaz 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Malatya'da Depremzedelere Sıfır Atık Etkinliği
    16:57 Malatya'da Depremzedelere Sıfır Atık Etkinliği

    Malatya'da Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla konteyner kentte depremzede çocuklara etkinlik düzenlendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara oyun alanları kuruldu, el sanatları atölyelerinde takılar yapılarak hediye edildi. Ayrıca pamuk şeker ikramı yapıldı ve gösteriler sunuldu. Sıfır Atık Bilgi Yarışması'nda dereceye giren çocuklara ödüller verildi. Programa katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı da çocuklarla oyun oynadı.

  • Kayseri'de Polis Kumar Operasyonu: 24 Kişiye İşlem Yapıldı
    16:57 Kayseri'de Polis Kumar Operasyonu: 24 Kişiye İşlem Yapıldı

    Kayseri'de polis, kumar oynatıldığını tespit ettiği 4 iş yerine operasyon düzenledi. Operasyonlarda 4 kişiye adli, 20 kişiye idari işlem yapıldı ve 124 bin 900 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca, kumar masalarında kullanılan 420 pul ve 300 lira da el konuldu. Ruhsatsız faaliyet gösteren bir mekan ise süresiz kapatıldı.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • Gölcük'te tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti
    16:51 Gölcük'te tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti

    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Kavaklı Mahallesi'ndeki otobüs terminalinde Muzaffer E'ye tabancayla ateş eden O.Ç., polis tarafından yakalandı. Yaralanan Muzaffer E, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

  • Mustafa Bozbey: Bir oyu bile çaldırmayacağız
    16:50 Mustafa Bozbey: Bir oyu bile çaldırmayacağız

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmalarına devam ederken sandıklara sahip çıkacaklarını ve bir oyu bile zayi etmeyeceklerini söyledi.

  • Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu
    16:50 Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu

    Tepebaşı Belediyesi'nin 'Her Ev Bir Mandıra' sloganı ile başlattığı 'Sütten Peynire Dönüşüm' adlı söyleşi yoğun katılım ile gerçekleştirilirken, projenin hayata geçirilmesi için kurul oluşturuldu.

  • Erdoğan, miting sonrası Murat Kurum'u sahneye çağırdı, görevli uyardı: Efendim onlar Sancaktepe'de
    16:50 Erdoğan, miting sonrası Murat Kurum'u sahneye çağırdı, görevli uyardı: Efendim onlar Sancaktepe'de

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sultanbeyli'deki AK Parti mitinginde, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'u sahneye çağırdı. Ancak Kurum'un Sancaktepe'deki mitingde olduğu ortaya çıkınca Erdoğan şaşkınlık yaşadı.

  • Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi
    16:49 Eskişehir'de Alkollü Engelli Sürücü Kaza Yaptı, Ambulansa Binmek İstemeyince Zorla Bindirildi

    Eskişehir'de trafikte seyir halindeyken başka bir aracın engelli aracına çarpıp kaçması sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada, alkollü engelli sürücü kafasını kaldırıma vurarak yaralandı. Olay yerine gelen ambulansa binmek istemeyen sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla zorla ambulansa bindirildi.

  • TİKA, Afganistan'daki yetimhanelerde iftar programı düzenledi
    16:49 TİKA, Afganistan'daki yetimhanelerde iftar programı düzenledi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın kuzey vilayetlerindeki yetimhanelerde iftar programı düzenledi. Afganistan'ın kuzey vilayetlerinde bulunan 6 yetimhanede 1000 yetim için iftar programı düzenlendi. Türkiye'nin Mezar-ı Şerif Başkonsolosluğu ve TİKA tarafından hazırlanan hediye paketleri de dağıtıldı.


Advertisement