CHP'li Toprak: Erdoğan Karizmatik Bir Lider - Son Dakika
Politika

CHP'li Toprak: Erdoğan Karizmatik Bir Lider

CHP\'li Toprak: Erdoğan Karizmatik Bir Lider

Yerel seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP'li Toprak "Tayyip Erdoğan karizmatik bir lider. Halk adamı olmasının payı var" dedi.

21.04.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim sonuçlarını ve CHP'yi değerlendiren CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Binnaz Toprak, Başbakan Erdoğan için "halk adamı, karizmatik lider" ifadesini kullandı.

Habertürk gazetesine konuşan Binnaz,CHP'deki değişimle ilgili "Tercihim CHP'nin Avrupa'daki sosyal demokrat partiler gibi olması. Ama Avrupa'da da sosyal demokrat partiler düşüşte, sağ yükselişte" ifadelerini kullandı.

İşte Toprak'ın açıklamalarından satırbaşları;

Biz aile sigortası önerdik, hayali gibi geldi. İnsanlar sağlık sigortasından, bize çirkin görünen TOKİ'lerden çok memnun. Erdoğan halk adamı. İyi şeyleri göz ardı etmemek gerek.

"CHP DEĞİŞİYOR KİMSE FARKINDA DEĞİL"

CHP değişiyor ama kimse farkında değil. 100 yıllık parti ve değişim kolay olmuyor.

"ERDOĞAN KARİZMATİK LİDER"

Tayyip Erdoğan karizmatik bir lider. Halk adamı olmasının payı var. Yaptıkları iyi şeyleri göz ardı etmek gerekmez. Fakat kutuplaşma siyaseti güdüyorlar ve her seferinde mağduru oynuyorlar.Bu sefer de mağdurlar çünkü "paralel yapı" var. Oy için bunu yapmak doğru değil. Türkiye bu söylemlerle çok kutuplaşıyor, insanlarda nefret birikiyor.

"BU YARGILARI KIRMAK ZAMAN ALACAK"

CHP'nin parti örgütlerine gitseniz, elitist diyebileceğiniz bir iki kişiyi zor bulursunuz. Aksine çok halktan insanlar. Bu önyargıları kırmak zaman alacak. CHP'nin bundan önceki kadrolarının blucin giyinip Gezi'de dolaşmalarını, LGBTİ bireyleri hakkında önerge vereceklerini, mahkeme mahkeme dolaşıp davaları takip edeceklerini, hapishane raporları yazacaklarını düşünebilir miydik?

"CHP SOSYAL DEMOKRAT OLMALI"

Eski ulusalcı çizgi mi baskın çıkar yoksa sağa açılımla merkez parti olma adımları devam eder mi? Bekleyip göreceğiz. Tercihim CHP'nin Avrupa'daki sosyal demokrat partiler gibi olması. Ama Avrupa'da da sosyal demokrat partiler düşüşte, sağ yükselişte... Evet, dünya gerçeği böyle. Marksist ütopya öldü, sınıflar yerine kimlikler öne çıktı. Sosyal demokrat partilerin kendilerini yeniden kurgulayabilmeleri kolay değil."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika CHP'li Toprak: Erdoğan Karizmatik Bir Lider - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • ezo: bir gün herkes anlayacak Başbakan büyük bir adam çok büyük işler başardı kıymet bilmek lazım chp bile bunu görmüş :) 28 7 Yanıtla ezo: doğulu olsam ne orda yaşayanlar insan değil mi aşağılar gibi doğulu değilim ama senin gibi israil ve batı aşığıda değilim senin örümcek kaplı beynin anlamaz bunu 0 0 MURAT: EZO KARDEŞ AĞZINA SAĞLIK...SİBEL DENEN İSRAİLLİYE GAYET MEDENİ Bİ CVP VERMİŞSİN....SİBEL DENEN MEDENİYETSİZ MUHTEMELEN SENDE BATIDA YAŞIYORSUN AMA KAFANIN İÇİ BU DOĞULU DEDİĞİN EZO KADAR DOLU DEĞİL....BENCE SENİN KAFAN O DOĞULU KARDEŞLERİMİN AHIRINDAKİ TEZEKLER LE DOLU.......GİT DE DOĞUDAN BİRAZ KÜLTÜR KARDEŞLİK ÖĞREN......AYRICA BENDE İSTANBUL DOĞUMLUYUM VE İSTANBULLUYUM 0 0 Atatürkçü: Birbirinize hakaret ederek gerçekleri değiştiremezsiniz. Yolsuzlukla almış başını gitmiş, siz ülkeniz için ne yapılmalı, nasıl birlik olunmalı, yurt dışında düşen itibarımız nasıl Atatürk zamanındaki halini alır diye kafa yoracağınıza oturmuş birbirinize saldırıp it dalaşı yapıyorsunuz. Biz Türk'üz, burası bizim ülkemiz elele vermeli, sorunlara çözüm yolunu bulmalıyız. EZO senin büyük adam dediğin adamın dokunulmazlığı olmasa şuan hapishanede yatıyor olurdu. Bu saçma yalakalıklara son verin artık BU ÜLKE BİZİM... Milletini değil cebini düşünen bir avuç din istismarcısı için düştüğünüz durumlara bakın. YAZIK!!! 0 0 ezo: hakaret etmeden konuşana hakettiği cevabı veririm sibel seviyesiz bir insandı o bu dilden anlıyordu o yüzden bu dilden anlattım senin yorumuna gelince yurt dışındaki itibar niye bukadar önemli neden dışa bağımlı olalım ki hem kim demiş itibar yık diye hiç olmadığı kadar saygı duyuyorlar bizi Atatürkten sonra hangi lider bukadar saygı gördü adam times kapağı bile oldu o yüzden itibarı sağlam ama siz bunu nedense görmüyorsunuz ha çalmaya gelince savunacak değilim duydum ama görmedim ispatı olmadan da gerçektir diyemem sadece söylentiyle yargı olmaz ama çalıyorsa helal emeyin tabiki en doğal hakkınız ama adam bişeyler yapıyorda yılladır başa gelenler ne yaptı sadece çaldı çırptı ne yaptı hiççççççç çalıyorsa hesabını verir hem burda hem öteki tarafta ama 12 sene önceki sıkıntıları çekmiyorsam Allah razı olsun derim nankörlük yapmam TAYYİBİ SEVMEYENLERİN TEK DERDİ BAŞÖRTÜSÜ BENCE 0 0 OZAN: SİBEL MERAK ETME KİMSENİN SİZİN PARANIZDA GÖZÜ YOK...SİZİN PARA HARAM PARA SİZİN PARANIZDAN SİZDEN BAŞKA KİMSEYE HAYIR GELMEZ....SEN RAHAT OL RAHAT UYU 0 0 ezo: güya hastaları iyi edecek ilaç veriyorsun ama kendi hastalığına iyi gelecek ilacı bulamamışsın bu aşağılık kompleksinin ilacıda yok yazık sana eğer istanbulda eczacıysan bir şekilde senden ilaç falan aldıysam o parada sana haram olsun bak şimdi haram para girdi evine ben helal etmiyorum sana 0 0
  • HASANGARALI: GERÇEK SÖZE NE DENİLEBİLR Kİ.... 26 5 Yanıtla
  • kazık: Erdoğan karizmatik ama halkın karizması kalmadı.birileri makamı kaybetme korkusu bazılarıda kömür erzak yardım kaybetme korkusu bunlarda karizma sıfır.Yolsuzluk meydanlarda paklandı.halk meydana çıksın gör başına neler gelir.ne hainliğin kalır ne dış mihrak .... 7 23 Yanıtla
  • AKİF: SIRF BAYANLAR BAŞBAKAN KARİZMATİK DİYE OY VERENLER VAR BAYANLARIN İÇİNDE..SIRF TİPİ İYİ DİYE ÜLKENİN HALİNE BAK 4 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement