CHP'li Tanju Özcan: Kişiliksiz Davutoğlu Başbakan Olduğu Sürece Kavga Büyür - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tanju Özcan: Kişiliksiz Davutoğlu Başbakan Olduğu Sürece Kavga Büyür

CHP\'li Tanju Özcan: Kişiliksiz Davutoğlu Başbakan Olduğu Sürece Kavga Büyür

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan kavganın daha da büyüyeceğini belirterek, "Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı koltuğunda oturduğu sürece, Arınç hükümet sözcüsü olduğu sürece, böyle kişiliksiz, hiçbir şeye hakim olmayan, partisine hakim olmayan Davutoğlu başbakan kaldığı sürece bu kavga büyür" dedi.

24.03.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan kavganın daha da büyüyeceğini belirterek, "Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı koltuğunda oturduğu sürece, Arınç hükümet sözcüsü olduğu sürece, böyle kişiliksiz, hiçbir şeye hakim olmayan, partisine hakim olmayan Davutoğlu başbakan kaldığı sürece bu kavga büyür" dedi. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasında yaşanan kavganın ardından Türkiye'de bazı gerçeklerin ortaya çıkmaya başladığını söyleyerek, "Bu kavgayı biz de tüm Türkiye halkı gibi şaşkınlıkla izliyoruz. Bu tür tartışmalar Türkiye'de bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına vesile oluyor. Bu tartışmanın altında ekonomik ve siyasi rant var. İkisi de birbirlerini paralel yapının adamı olmakla suçluyorlar. İkisi birbirini yanlış işlere bulaşmakla suçluyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili soruşturma başlatması da memnuniyet verici" diye konuştu.

Özcan, Bülent Arınç'tan Melih Gökçek ile ilgili bildiklerini açıklamasını isteyerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sayın Arınç'ın söylediklerine de bakmak lazım. Melih Gökçek'ten iki gün önce sayın cumhurbaşkanını eleştiren sözler söyledi ve tamamının altına imzamı atıyorum. Sayın Tayyip Erdoğan'a bunları birinin söylemesi gerekiyordu, Ak Parti cenahından birinin söylemesi gerekiyordu. Sen cumhurbaşkanısın ve ülkeyi hükümet yönetir. Sayın Arınç'ta bunu söyledi. Geç kaldı ama söyledi en azından. Peki Arınç bunları şimdiye kadar niye söylemedi. Melih Gökçek ile ilgili çok net iddialarda bulundu. 'Sen her türlü yolsuzluğa açık bir adamsın ve 8 Haziran'da sana bunun hesabını soracağım' dedi. Arınç'a şimdi şunu sormak lazım, Melih Gökçek ile ilgili bir şeyler biliyorsa, tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyorsa, bir cemaate yada bir kesime Ankara'yı parsel parsel sattıysa niye 8 Haziran'ı bekliyorsun bugün açıkla. Bugün açıkla ki senin samimi olduğuna inanalım"

AK PARTİ DİYE BİR PARTİ KALMAYACAK

Tartışmaların artarak devam edeceğini açıklayan Özcan, "Tartışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu tartışmaların en büyük nedeni mevcut anayasaya göre cumhurbaşkanı seçilen, tarafsız olması gereken, her kesime eşit mesafede olması gereken cumhurbaşkanının her şeye müdahale etme anlayışından kaynaklanıyor. Ak Parti gibi partilerde onları bir arada tutan ideolojileri değildir, onları bir arada tutan menfaatleridir. Menfaatler ortadan kalkmaya başladığında onları bir arada tutan bir şey olmayınca hızlı bir şekilde dağılıyorlar. Biz bu filmi daha önce gördük, Türkiye gördü. ANAP'ın bir gecede nasıl dağıldığına Türkiye şahit oldu. 7 Haziran'da Ak Parti iktidardan düşünce göreceksiniz birkaç ay içerisinde Ak Parti diye parti kalmayacak. Geriye sadece tabelası kalacak. Bu gemiyi insanların nasıl hızlı bir şekilde terk ettiğini görmüş olacağız" dedi.

Özcan kavganın büyüyeceğini söyleyerek, "Son yaşananlar Bülent Arınç gibi insanlar için bardağı taşıran son damla oldu. Artık onların bile tahammül sınırları zorlandı. Bu kavga bitecek gibi değil. Bu kavga karakolda biter. Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı koltuğunda oturduğu sürece, Arınç hükümet sözcüsü olduğu sürece, böyle kişiliksiz, hiçbir şeye hakim olmayan, partisine hakim olmayan Davutoğlu başbakan kaldığı sürece bu kavga büyür"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Tanju Özcan: Kişiliksiz Davutoğlu Başbakan Olduğu Sürece Kavga Büyür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • 1: en azından sizden daha kişilikliler 12 4 Yanıtla
  • yeterrr: bu atışmalar kişiliksizliğin simgesi ise sizler hepten kişiliksizsiniz kavganız hiç bitmiyor ülkeyi yönetmeden böyle olunursa bu millet sizleri iyi tanıyor o bencilik var ya seçimden sonra söylediklerini yedirirler sana 15 1 Yanıtla
  • AKP YANDAŞI ÖĞRETMEN: EEE SİZİN ŞİNİZE GELMEZMİ BOLULU AVUKAT ÖZCAN BEY, , AKPDE KAVGA VARSA SİZİN İÇİN İYİDİR, , , SİZİN AMACINIZ NE PEKİ, , KAVGAYIMI İSTİYORSUNUZ YOKSA AKPDE KAVGA OLMASIN MI?*. . . . KURBAN OLUN AKPYE 3 8 Yanıtla
  • YAŞAR: CHP Lİ VEKİL KİŞİLİKTEN BAS EDİYOR NASIL OLCAK BU İŞ. . . . . . 6 4 Yanıtla
  • efe han: tanju bey başkalarının zaafından güç devşirmek namertlerin işidir. mert oğlu mertler kendi gücüne güvenmeli. siz nasıl muhalefetsiniz. bir zil takıp oynamadığınız kaldı. bu gidişle daha çok iktidar beklersiniz. 7 0 Yanıtla
  • yüksekovalı cello: Haklısın valla baksana adamlar şişlide biribirlerini ailelerini ölümle tehdit etti,750 bin dolara mafya tuttu,birbirinin karısını çocuğunu takip ettirdi,gandi tere yagindan kıl çeker gibi olayı kapattı,helal valla 4 0 Yanıtla
  • reis: Kavga işi chp nin sayın vekil şişli örneği demekki orda iyi rant var. 3 0 Yanıtla
  • GERÇEKLER: Davutoğlunun tırnağı olamazsınız sizz. . . 2 0 Yanıtla
  • evren: ya arkadaş nasıl oluyorda bu kılıçtaroğlu aynı mantalite ve düşünce yapısında bu chp yönetiyor. chp genl baskanı gece yarısı bunları toplayıp ilkokul ögrencisi gibi dersmi çalıştırıyor nedir. adamlar hala anlamadı bu yapıyla chp yurumez kökten bir yeniliğe ihtiyaç var chp güven kalmadı bunu anlamaları ve yenilenmeleri gerek. boş konuşup uyduruk vaatlerle sadece kendilerini vede chp'yi gülünç duruma düşürekten başka birsey yapmıyorlar. yeter gidin be kardeşimmmmm. 1 0 Yanıtla
  • Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli
    09:49 Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü: Üreticilerimiz sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeli

    Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, çiftçilere teknoloji kullanarak destek verdiklerini belirterek, üreticilerin sosyal medya ve SMS sisteminden gelen mesajlara dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Ayrıca, tarım ürünlerindeki hastalık ve zararlıların takibini yapmak için Tahmin ve Erken Uyarı İstasyonları ve Dijital Kameralı Feromon Tuzaklar kullanıldığını belirtti.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı
    09:48 Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı

    Kırklareli'nde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş kontrollerinde sürücülere ve yolculara Kadın Destek (KADES) ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulamaları hakkında bilgi verildi. Kontrollerde toplamda 255 kişiye uygulamalar tanıtıldı.

  • Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü
    09:44 Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü

    Kazdağları bahar aylarının gelmesiyle birlikte yeşilin binbir tonuna büründü. Mest eden manzara dron ile görüntülendi. Kazdağları'nın doğası bahar aylarının gelmesiyle canlandı. Meşe, kayın ve çınar ormanlarının bulunduğu bölgelerde ağaçların uyanmasıyla birlikte yeşilin binbir tonu görülmeye değer bir manzara oluşturdu. Flora ve faunası ile dikkatleri çeken ve milli parkı da içinde barındıran Kazdağları binlerce tür endemik bitkiye de ev sahipliği yapıyor. Kazdağları'ndaki yeşilin binbir tonu dron ile görüntülendi.

  • Tokat Belediye Başkanı Sulusaray'da deprem sonrası çalışmalara katıldı
    09:44 Tokat Belediye Başkanı Sulusaray'da deprem sonrası çalışmalara katıldı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremin ardından devletin tüm kurumlarıyla birlikte çalışmalara katıldıklarını belirtti. Depremde 171 ev zarar gördü, 2 minare hasar gördü ancak can kaybı ve yaralanma olmadı. Belediye olarak ilçeye aşevi ve personel desteği verdikleri ve vatandaşlara çorba ikramında bulundukları açıklandı. Durum tespit çalışmaları devam ediyor ve devletin tüm kurumları bölgede destek veriyor.

  • Vali Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti
    09:44 Vali Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti

    Vali Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ve ekibini ziyaret etti. Ekici, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarılar diledi. Bulut ise ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, kentin hak ettiği hizmetleri sağlamak için çalıştıklarını belirtti ve destek olan herkese teşekkür etti.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor
    09:44 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonuna hazır hale getirmek için toplu taşıma kooperatifleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, vatandaş odaklı hizmet anlayışını ön planda tutma hedefleri ele alındı.

  • Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplanıyor
    09:44 Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplanıyor

    Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde toplanacak.


Advertisement