CHP'li Kadınlar İhtiyaç Sahiplerinin Yanında - Son Dakika
Yerel

CHP'li Kadınlar İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

CHP\'li Kadınlar İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Kadınlar Kolları üyeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

12.07.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Kadınlar Kolları üyeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Sevginin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın yoğun yaşandığı Ramazan ayında CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Tuna, Meclis üyesi Cahide Tetik ve beraberindekiler, ihtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret etti. Aileyle birlikte iftar yapan CHP'li kadınlar, aileye Ramazan paketi verdi.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Tuna, CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları olarak Ramazan ayında farklı etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti. Tuna, özellikle İhtiyaç sahibi aileleri unutmayarak onların sofralarına konuk olarak yardımlara devem edeceklerini kaydetti.

Manevi hazzı çok yüksek olan bu günleri en iyi biçimde değerlendirmek adına çalışmalara ve bu tür ziyaretlere devam edileceğini dile getiren Meclis üyesi Tetik ise, düzenlenen bu etkinliklerin ve faaliyetlerin insanların kaynaşması anlamında çok önemli olduğunun altını çizdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Kadınlar İhtiyaç Sahiplerinin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement