CHP'li Atıcı: Sadece Halkımızın Duygularını Anlamaya Çalışıyoruz - Son Dakika
Politika

CHP'li Atıcı: Sadece Halkımızın Duygularını Anlamaya Çalışıyoruz

CHP\'li Atıcı: Sadece Halkımızın Duygularını Anlamaya Çalışıyoruz

CHP Mersin Milletvekili Atıcı, 1 Kasım seçim sonuçlarıyla ilgili halkı suçlayamayacaklarını belirterek, "Sadece halkımızın duygularını anlamaya çalışıyoruz." dedi.

12.11.2015 11:35  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, 1 Kasım seçim sonuçlarıyla ilgili halkı suçlayamayacaklarını belirterek, "Sadece halkımızın duygularını anlamaya çalışıyoruz. ve doğru bir tahlil ve doğru bir tespit yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Atıcı partisinin Erdemli İlçe Başkanı Hidayet Oğuz ve partililere 1 Kasım seçimlerindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Mersin'de CHP'nin başarılı olduğunu savunan Atıcı, Türkiye genelinde ise bekledikleri tablonun gerçekleşmediğini belirterek, "Türkiye genelinde arzu ettiğimiz sonuçları alamadık. Oylarımızı arttırdık, milletvekilliği sayımızı arttırdık, ama bizim arzu ettiğimiz tablo böyle bir tablo değildi" diye konuştu.

Bu noktada halkı suçlayacak bir durumlarının asla olamayacağını ifade eden Atıcı, "Sadece halkımızın duygularını anlamaya çalışıyoruz. ve doğru bir tahlil ve doğru bir tespit yapmaya çalışıyoruz. Düşündüğümüz zaman 'acaba milletimiz bizi beğenmedi mi?' Diye soruyoruz. Hayır beğenmiş. Beğenmiyorum diyen bir tek insana da rastlamadım. Sadece halk değil diğer muhalefet partileri de beğenmiş, projelerimizi. Hepsi bizim projelerimizin aynısını almışlar, kendi seçim bildirgelerine koymuşlar. Halk bizi beğenmiş, ama bize oy vermek yerine dönmüş AKP'ye oy vermiş. Acaba neden diye baktığımızda burada iki önemli noktayı mutlaka görmemiz gerekiyor. Bunlardan birincisi 'ölümü görüp sıtmaya razı olmasıdır'. Halkımız gerçekten ölümü görmüştür, 1 Kasım ile 7 Haziran arasındaki 5 aylık süre içerisinde 400 vatandaşımız maalesef terör olaylarında yaşamını yitirdi. Halk ölümü gözleriyle gördü. Halk bundan ürkerek koalisyon yerine yönünü istemese de AKP'ye döndü. İkincisi halk ölümü ekonomik olarak da gördü. Doların 3 liranın üzerine çıkması demek, vatandaşın zam yağmuruna tutulması demekti. Bunu da gördü ve yine yönünü AKP'ye döndü" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Atıcı: Sadece Halkımızın Duygularını Anlamaya Çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • grs: macitte öle diyodu faKAT KENDİ İÇİN ÇALIŞTI 0 0 Yanıtla

Advertisement