CHP'li Aday, 'Başkan Adayları Giremez' Pankartı Asılan Sokağa Davul Zurnayla Girdi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Aday, 'Başkan Adayları Giremez' Pankartı Asılan Sokağa Davul Zurnayla Girdi

CHP\'li Aday, \'Başkan Adayları Giremez\' Pankartı Asılan Sokağa Davul Zurnayla Girdi

Adana'da, CHP Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı, Makine Mühendisi Zeydan Karalar, esnafın 'Başkan adayları bu sokağa giremez' pankartı astığı Fatih Terim Sokağı'na davul zurna çaldırarak girdi.

29.01.2014 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da, CHP Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı, Makine Mühendisi Zeydan Karalar, esnafın 'Başkan adayları bu sokağa giremez' pankartı astığı Fatih Terim Sokağı'na davul zurna çaldırarak girdi. Karalar, işyerlerini ziyaret edip, esnafın sorunlarını dinledi, hizmet sözü verdi.

İki dönemdir seçilen ve yeniden aday olan AK Parti'li Azim Öztürk'ün yönettiği merkez Seyhan İlçesi Çınarlı Mahallesi Fatih Terim Sokağı'nda çoğunluğu giyim mağazası işleten esnaf, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi yeterli hizmet alamadıkları gerekçesiyle tüm partilerin belediye başkan adaylarına pankartlı tepki gösterdi.

Fatih Terim Sokağı'nda otopark sorununa çözüm bulunmadığını, kaldırımlardaki ağaçların bakımsızlıktan kuruyup devrildiğini gerekçe gösteren esnaf, geçen 27 Ocak'ta 'Başkan adaylarının dikkatine; sahipsiz, yetim ve öksüz olan bu sokağa hizmet vermeyen ve vermeyecek olan, boş ve yalan vaatlerle buradaki esnafların oylarına talip olacak olan, başkan adayları bu sokağa giremez' yazan pankart astı.

Bu pankart aynı gün zabıta ve polis ekiplerince bulunduğu yerden indirildi. Tepkisini sürdüren esnaf, aynı parkartı yeniden yaptırıp, bir kez daha astı.

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Zeydan Karalar da davul zurna eşliğinde sokağa girdi. Karalar ve destekçileri, 'Sokağınıza da gönlünüze de girmeye geldik' pankartı taşıdı.

İşyeri sahiplerinin sorunlarını dinleyen Zeydan Karalar, "Esnafımız uzun süredir hizmet alamadığı için buraya 'başkan adayları giremez' diye afiş astırmış. Bizde hem gönüllerine, hem de sokağa girmek için buraya geldik. Arkadaşlarla birlikte olduk ve dertlerini dinledik. 30 Mart'tan sonra da sorunlarını çözeceğiz" dedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Aday, 'Başkan Adayları Giremez' Pankartı Asılan Sokağa Davul Zurnayla Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement