CHP Kırşehir İlçe Kongreleri - Son Dakika
Yerel

CHP Kırşehir İlçe Kongreleri

CHP Kırşehir Merkez ve Kaman İlçe Başkanlığı kongreleri gerçekleştirildi.

13.12.2015 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kırşehir Merkez ve Kaman İlçe Başkanlığı kongreleri gerçekleştirildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan Merkez İlçe Kongresi'nde Mehmet Beyhan ve İsa Şahin'in listeleri yarıştı. Protokol konuşmalarının ardından seçime geçildi.

Seçimde oy kullanan 201 delegenin 104'ünün desteğini alan Beyhan, CHP Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi. Şahin ise 96 oy aldı. 1 oy geçersiz sayıldı.

CHP İl Başkanı Şeref Karaosmanoğlu, kongrede yaptığı konuşmada, gruplaşmaların sadece kongre zamanlarında olması gerektiğini belirterek, seçilecek adaya çalışmalarında başarı diledi.

Karaosmanoğlu, "Birlikte olamadığımız, birbirimizi sevgi ve saygıyla karşılamadığımız, herkes birbirini yok etme mücadelesinde olduğu müddetçe iktidarı rüyamız da dahi göremeyiz. Umarım bu kongre birbirimizi kırdığımız son kongre olur ve yarından itibaren kazanan arkadaşımıza grupları yok ederek sahip çıkarız. Burada kaybeden olmayacak ama kazanan CHP olacak" dedi.

Beyhan da teşekkür konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı vererek, CHP'nin Kırşehir'de birinci parti olması için yönetim kurulu ile yoğun bir çalışma yapacaklarını söyledi.

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz'ın divan başkanlığını yaptığı kongreye, parti yöneticileri ve çok sayıda delege katıldı.

Öte yandan, CHP Kaman İlçe Başkanlığı kongresi, Dr. Erkan Ahat Parkı'ndaki salonda gerçekleştirildi. Tek adayla gidilen seçimde başkanlığa avukat Çağdaş Gökalp seçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Kırşehir İlçe Kongreleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement