CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Güncel

CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı Dünya Evine Girdi

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, eski bakanlardan Ziya Halis’in kızı Gülizar Halis ile dünya evine girdi.

26.09.2014 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, eski bakanlardan Ziya Halis'in kızı Gülizar Halis ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı.

Grand Cevahir Hotel'de gerçekleşen düğün töreni saat 20.00'de başladı. Düğün törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül ile çok sayıda konuk katıldı. Çiftin nikahını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz kıyarken nikah şahitliğini de Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Gelin Gülizar Halis'e evlilik cüzdanını Kılıçdaroğlu verdi.

Nikah töreninden sonra konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Herkesin güzel günleri var. Herkesin güzel günleri sürekli olsun. İl başkanımız bugün gelin hanımla beraber salona gelirken bir baktım çok terliyor. Seçim çalışmalarında bu kadar terlememişti" dedi.

Gülizar Halis'in, Oğuz Kaan Salıcı'nın ayağına basmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Gelin hanım ayağına basmadı öylemi. O zaman bir basın şöyle bir. Mutlu olmanızı istiyoruz. En büyük arzumuz bu salondaki bütün kardeşlerimiz de sizin mutlu olmanızı isterler. Bir politikacının kızısınız, politikanın zorluğunu biliyorsunuz. Ailede fedakarlığı özelikle politikacı eşi olarak sunulması, verilmesi gerekeni biliyorsunuz önünüzde zor günler olacak. Ama önemli olan hayat akışı içinde bunu götürebilmektir" şeklinde konuştu.

Nikah törenini ardından Kemal Kılıçdaroğlu otelden ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement