CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Yumruklu Saldırı - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Yumruklu Saldırı

TBMM İdare Amiri Özdemir, saldırıyı gerçekleştiren kişinin adının Orhan Övet olduğunu bildirdi Saldırganın çeşitli suçlardan dolayı sabıka kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

08.04.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM İdare Amiri ve CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırıyı Orhan Övet isimli şahsın gerçekleştirdiğini bildirdi.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yumruklu saldırı sırasında Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu söyledi. Saldırgan gözaltına alındıktan CHP İstanbul milletvekilleri Aydın Ayaydın ve Ali Özgündüz ile birlikte Çankaya'da karakola giderek durumu takip ettiklerini belirten Özdemir, "Saldırgan Erzurumlu. Ankara Altındağ'da yaşıyor. 1986 doğumlu. İsmi Orhan Övet. Hiçbir partinin üyesi olmadığını bize söyledi. 3 milletvekili olarak biz konuyu takip ediyoruz" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ise "Şu anda saldırganın siyasi bağlantısını bilmiyoruz. Bizim partiyle bir ilgisinin olmadığını söyledi. Arada bir Alperen Ocaklarına gidip geliyormuş. Oranın da üyesi değilmiş. Meclise ziyaretçi gibi girmiş. Salı günleri birinin referans olmasına gerek yok. Meclise nasıl girdiğine, oraya kadar nasıl geldiğine bakılacak" diye konuştu.

Bu arada saldırganın uyuşturucu madde bulundurma, ruhsatsız silah taşıma dahil birçok suçtan sabıkasının bulunduğu öğrenildi. - Ankara

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu\'na Yapılan Yumruklu Saldırı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Yapılan Yumruklu Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement