CHP'den İhsanoğlu'na Seçim Çalışmaları İçin Bağış Kampanyası - Son Dakika
Güncel

CHP'den İhsanoğlu'na Seçim Çalışmaları İçin Bağış Kampanyası

CHP\'den İhsanoğlu\'na Seçim Çalışmaları İçin Bağış Kampanyası

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışmalarına maddi destek olmak için yardım kampanyası başlattı.

21.07.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim çalışmalarına maddi destek olmak için yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya bizzat katılan Salıcı, banka şubesine gelerek bin 234 TL bağışta bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim çalışmalarına destek olmak için bağış kampanyası başlattı. Beyoğlu'nda bulunan Türkiye İş Bankası Taksim Şubesine gelen CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile bir grup partili ilk bağışı yaparak kampanyaya start verdi.

Kampanya öncesinde basın açıklaması yapan Salıcı, "Bizim desteklediğimiz aday sadece CHP'nin desteklediği aday değil, dün itibariyle 9 partinin desteklediği ve onun dışında geniş toplumsal kesimlerin desteklediği aday Ekmeleddin İhsanoğlu. Sayın ihsanoğlu'nun kampanyasını Başbakanla eşit bir şekilde yürütme şansı yok. Başbakan, başbakanlığın bütün olanaklarını kullanarak, devletin bütün olanaklarını kullanarak, seferber ederek bir kampanya yürütüyor. Ama Sayın İhsanoğlu'nun bu olanakları kullanma imkanı yok. Bu nedenle biz, Sayın Başbakanı istifaya etmeye ve tarafsız bir cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlerine girmeye davet ediyoruz. Ama biliyoruk ki Sayın Başbakan bu tür etik değerlere önem vermiyor onun için istafa etmeyecek" dedi.

Verdikleri siyasi desteğin yanı sıra maddi destek olmak için bir araya geldiklerini ifade eden Salıcı, "Bu nedenle Sayın İhsanoğlu'na verdiğimiz siyasi desteği aynı zamanda maddi desteğe dönüştürmek için İstanbul'daki CHP'li arkadaşlarımızla beraber ve aynı zamanda yurttaşlarımızı bu kampanyaya davet etmek için bugün buraya geldik. Burada kuyruğa gireceğiz ve tüm yurttaşlarımızı da kampanyaya yardım yapmaya davet edeceğiz" diye konuştu.

Salıcı, Cumhurbaşkanlığı yarışının adil olmayan bir ortamda devam ettiğini savunarak, "TRT'nin de eşit olmayan bir şekilde yayın yaptığı bir süreci yaşıyoruz. Türkiye eğer işte son zamanlarda yaşadığı İsrail'in Gazze'deki saldırısından IŞİD belasından kurtulmak istiyorsa, bütün bu etrafımızdaki yangın yerine dönmüş Ortadoğu bataklığından kurtulmak istiyorsa öncelikle bunları yaratan siyasetten kurtulması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Salıcı yaptığı açıklamanın ardından banka şubesine girerek bin 234 TL bağışta bulundu. Salıcı'nın ardından sıraya giren vatandaşlarda gönüllerinden geçen miktarı yatırarak kampanyaya destek verdiler.

Öte yandan, Salıcı, bağışta bulunacak vatandaşlardan bağış miktarının İstanbul'dan yapıldığının bilinmesi için son iki hanesinin 34 ile biten miktarlarda bağış yapılmasını istedi. Salıcı, diğer iller için de yine plaka kod uygulaması yapılması suretiyle yapılan bağışların tespiti açısından önemli olduğuna dikkat çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'den İhsanoğlu'na Seçim Çalışmaları İçin Bağış Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement