CHP'de Bir Güvenlik Zaafiyeti Daha - Son Dakika
Güncel

CHP'de Bir Güvenlik Zaafiyeti Daha

CHP\'de Bir Güvenlik Zaafiyeti Daha

Yasak ilişkisi nedeniyle eşinin aracına bomba koyan CHP Bingöl eski İl Başkan Yardımcısı Sema Kaygalak, CHP il başkanları toplantısına katıldı.

16.04.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güvenlik önlemlerinin tartışıldığı CHP grubunda ilginç bir olay yaşandı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısı sonrası il başkanları ile yaptığı toplantıya il başkanı olmayan bir ismin katılması parti içinde tartışma çıkardı.

TOPLANTIYA GİRİP KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

CNN Türk'ün haberine göre, kendisini Bingöl İl Temsilcisi olarak tanıtan Sema Kaygalak  toplantıya katıldı. Bir de Kılıçdaroğlu'nu seçim öncesi yaptığı bozkurt işareti nedeniyle eleştiren Kaygalak'ın "Bu hareketiniz nedeniyle bize faşist parti dediler. Bingöl'de oy kaybettik" dediği öğrenildi.

NASIL GİRDİĞİ KAFALARI KARIŞTIRDI

Ardından Kaygalak'ın Bingöl'deki il yönetiminde temsiliyet yetkisinin olmadığı eski il başkan yardımcısı olduğu ortaya çıktı. Meclis'te yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı günde Kaygalak'ın sadece il başkanlarına açık olan toplantıya nasıl girdiği ise kafaları karıştırdı.

SEMA KAYGALAK KİMDİR?

CHP eski İl Başkanı Sema Kaygalak, 1 Ekim 2012 tarihinde eşi Hayri Kaygalak'ın aracına bomba düzeneği yerleştirilmesi olayıyla ilgili olarak "yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla, aralarında gönül ilişkisi olduğu öğrenilen ve olayla bağlantıı olduğu ortaya çıkan Şahin Kütükçü ile, İstanbul'da gözaltına alınarak Bingöl'de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP'de Bir Güvenlik Zaafiyeti Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • serdar: siz nasıl ülke yönetceksiniz nasıl talipsiniz iktidara şaşıyorum 27 4 Yanıtla
  • Cuvaldız: Neden Şaşırmıyorum ? Deveye Sormuşlar Boynun Neden Eğri, Chp Zihniyetindenim Demiş, Nereniz Doğru? 21 6 Yanıtla
  • SEBAHATTİN: BUNLARIN HERTARAFI ZAAF ZATEN 22 4 Yanıtla
  • nacar: ibretlik, organik vaka.. 21 4 Yanıtla
  • Kurt: Muhalefet berbat,millet denize düşmüş yılana sarılmış iktidar daha berbat.Memleket boğazına kadar pisliğe batmış.Yakın zamanda Atatürk gibi bir lider çıkmazsa eğer ülkenin gidişatı vahim. 6 16 Yanıtla Kurt: Memleketin ne kadar bozulduğu bakış açınızdan belli.Bu yapılanlar zaten her başa gelecek iktidarın yapacağı olağan şeyler.Siz asıl din kisvesi altında masum vatandaşlarımızın sömürüldüğünü sahte ihalelerle yandaşlarının ceplerinin haram para ile doldurulduğunu göremiyorsunuz.Bundan çok değil 15,20 yıl önce basit bir memur olan başımızdaki zatın nasıl oluyorda en zengin 8.ci başbakan olduğunu bana kimse izah edemez.Zengin ettiği sülalesi ve yandaşları cabası. 0 0 Kurt: Bu zat Atatürk'ün tırnağı dahi olamaz.. 0 0
  • REKLAM: kadın içeride bir olay çıkartsın, provokasyon yapsında chp nin reklamı olsun diye bile bile sokmuşlardır kadını içeri :) başka türlü bu milletin dilkkatini çekmiyor çünkü bu parti. 8 6 Yanıtla
  • Man kafa: BU DA MI GOOL DEĞİL? 12 2 Yanıtla
  • ankara: Siz bir taoplantının güvenliğini sağlamayı beceremiyorsunuz. Birde iktidar olup ülkeyi yöneteceğinizi söylüyorsun. Tepede ağaç var ağaçta kargalar var. İyi bakın ne yapıyorlar. Anlayamadınız değilmi. Normaldir siz başkalarını anlamaktan çok uzaktasınız. Ama ne yaptıkları belli kargaların.Koro kurmuşlar hep beraber size gülüyorlar. 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Aydın'da fabrikada çalışan işçilere kadın yönelik şiddet konusunda bilgilendirme yapıldı
    10:36 Aydın'da fabrikada çalışan işçilere kadın yönelik şiddet konusunda bilgilendirme yapıldı

    Aydın'ın Çine ilçesinde bulunan bir fıstık fabrikasını ziyaret eden jandarma ekipleri, fabrikada çalışan kadın ve erkeklerle bir araya gelerek 6284 Sayılı Kanun, KADES Uygulaması, Elektronik Kelepçe gibi konularda bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi. Ayrıca kadınların telefonlarına KADES uygulaması indirilerek, uygulamanın tanıtımı yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, kadınların huzuru ve güveni için sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

  • OMÜ Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü öğrencileri arazi gezisinde
    10:34 OMÜ Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü öğrencileri arazi gezisinde

    OMÜ Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, arazi tatbikatı uygulamaları dersi kapsamında Vezirköprü ormanlarında arazi gezisi gerçekleştirdi. Gezi sırasında öğrencilere orman yangınları, zararlılarla mücadele, tohum bahçesi ve yangın emniyeti hakkında bilgi verildi. Ayrıca gözetleme kulesi ve orman depoları da ziyaret edildi.

  • Samsun'da Narkotik Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüpheliler Serbest Bırakıldı
    10:33 Samsun'da Narkotik Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüpheliler Serbest Bırakıldı

    Samsun'un Alaçam ilçesinde yapılan Narkotik Vaka Analiz Sistemi (NARVAS) uygulamasında gözaltına alınan 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis ekipleri, gerçekleştirdikleri asayiş ve trafik uygulamasında bir araçta ve araçta bulunanların üzerinde 250 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Altınova'da Marketlerde Fiyat Denetimi Yapıldı
    10:32 Altınova'da Marketlerde Fiyat Denetimi Yapıldı

    Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği, Altınova'da faaliyet gösteren marketlerde temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatını kontrol etti ve denetimlerde bulundu.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    10:32 CHP Genel Başkanı Özgür Özel Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer parti yöneticileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel ve heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Ayrıca, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladılar.

  • Düzce İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığından bilgilendirme aldı
    10:29 Düzce İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığından bilgilendirme aldı

    Düzce İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son bilgilendirmeleri içeren 2024 yılı Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, Düzce'deki din hizmetinin daha etkili bir şekilde sunulmasıyla ilgili görüşler ele alındı.

  • Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, vefa ziyaretlerine devam ediyor
    10:29 Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, vefa ziyaretlerine devam ediyor

    Düzce'nin Çilimli ilçesinde çalışmalarına devam eden Kaymakam Furkan Alpay, yaşlı büyüklere yönelik vefa ziyaretleri başlattı. Son olarak Topçular Mahallesi'nde ikamet eden emekli imam hatip Avni Avcı'yı evinde ziyaret etti.


Advertisement