CHP Çareyi "Canlı Billboard"da Buldu - Son Dakika
Güncel

CHP Çareyi "Canlı Billboard"da Buldu

CHP Çareyi "Canlı Billboard"da Buldu

Astıkları pankartlar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından toplanan CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, ilginç bir yönteme başvurdu.

25.07.2014 09:39  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yürütülen kampanya kapsamında astığı pankartları Büyükşehir Belediyesi'nin toplamasına "Canlı Billboard"la çözüm buldu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PANKARTLARI TOPLATTI

Çankaya Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun tanıtımını içeren pankart asma çalışması yapan CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi'nin engeliyle karşılaştı. Astıkları pankartlar gece yarısı operasyonuyla toplanan İlçe Örgütü çareyi "canlı billboard" da buldu.

"GÖNÜLLÜ GENÇLER PANKART OLDU"

30 Mart Yerel Seçimlerinde yaşadıkları olaylı pankart gerginliğinden sonra Büyükşehir Belediyesi'nin yine bir seçim klasiği çalışması içinde olduğunu belirten CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, "Büyükşehir Belediyesi CHP'ye çelme takma tavrından vazgeçmiyor ama bizde çare tükenmez. Gönüllümüz çok. Gördüğünüz gibi her biri canlı billboard oldu ve sokaklara çıktı. Biz yine kampanyamızı yürütüyoruz" dedi.

"KÖTÜYLE KÖTÜ OLUNMAZ"

Gece gündüz astıkları pankartların yine kötü niyetle bir gecede söküldüğünü belirten Perçin, "Büyükşehir Belediyesi, kendi sorumluluğunda olmayan sokaklardaki pankartları bile toplama cesareti gösteriyor. 30 Mart'ta barbarlıkla karşılaştık. Gençlerimiz darp edildi hastanelik oldu. Kötüyle kötü olunmaz dedik ve vakit kaybetmeden sokak sokak canlı billboardlarımızla dolaşmaya başladık. Hem vatandaşa ilginç geliyor hem de toplanma sıkıntısı yok. Çocuklarımızı da bu halleriyle toplayacak değiller ya. Gerçi bunlar her şeye bir kılıf buluyor. Dikkatli olmak lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Çareyi 'Canlı Billboard'da Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • SEDEF: HEM 1. TURDA KAZANIRIZ DİYORLAR HEM DE PANKARTLARDAN BİLE KORKUYORLAR. . 31 16 Yanıtla
  • YILMAZ: ben bunlara yıllardır bostan korkuluğu bile olamazlar diyordum eğitime başlamışlar ilk bizim hıyar tarlasına tayin olurlar sanırım 18 20 Yanıtla
  • SELFİE: EVET NE YAPARLARSA YAPSINLAR MÜCADELEYE DEVAM. . . İŞİ SALDIRIYA KADAR GÖTÜRDÜLER. . EŞİT ŞARTLARDA MÜCADELEDEN BİLE KORKUYORLAR. . BUNLAR İSRAİLLİLERDEN FARKSIZ. . 26 12 Yanıtla
  • ankara: Olabilecekleri en iyi şey bu zaten. Bizde bir tabela asacağız ama hazırda bir tabela direğimiz yok. CHP çankaya ilçe başkanlığıdan rica etsek yardımcı olabilirlermi. 13 4 Yanıtla
  • KAMU MEMUR: 21 YÜZYILA GİDİYORUZ TELAVİZYON TELEFON İNTERNET VAR YETER ARTIK BU MİTİNKLERE MECLİSSDE GURUP TOPLASILARI KISIR DÖNGÜ DÖĞÜŞ VE MİLLETE HEPİMİZE EZİYET VE DÜNYANIN MASRAFI GELİŞMİŞ ÜLKE OLALIM BUNLARDAN VAZ GECELİM. . . 6 1 Yanıtla
  • semaa: Çok komik görünüyorlar 2 5 Yanıtla
  • :D: buna çok gülerim işte yzık ya ne hale geldiler millet değiştikçe bunlar başka hangi kılığa girecek merak ediyorum:DD 1 2 Yanıtla
  • orjinal: hah işinizi bulmuşsunuz oynayın billanızı size yakışır. 0 2 Yanıtla
  • adil: ya siz gene güzel günler yaşıyorsunuz varya. . . 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement