CHP Anketinde İhsanoğlu'na Destek Yüzde 46 - Son Dakika
Güncel

CHP Anketinde İhsanoğlu'na Destek Yüzde 46

CHP Anketinde İhsanoğlu\'na Destek Yüzde 46

CHP tarafından bayram öncesi yaptırılan Köşk seçimi anketinde "Çatı Aday" Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek yüzde 46 olarak belirlendi.

01.08.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HABERLER.COM/ Olgun Kızıltepe Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde "Çatı Aday" olarak belirlenen Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Başbakan Erdoğan karşısında alacağı oy oranı merak ediliyor. AK Parti'nin yaptırdığı anketlerde İhsanoğlu'na destek yüzde 37'lerde kalırken, CHP kulislerinde farklı rakamlar telaffuz edilmeye başlandı.

AK PARTİ KENDİNDEN EMİN

Seçimlere 9 gün kala adaylar çalışmalarına hız verirken, anket şirketleri de toplumun farklı kesimlerinin nabzını tutmak için araştırlamalarını yoğunlaştırdı. AK Parti'nin yaptırdığı anketlerde Başbakan Erdoğan'a destek yüzde 55 civarında olurken, İhsanoğlu'na destek yüzde 37'lerde kalıyor. Ancak Haberler.com, CHP kulislerinde dolaşan ve Kılıçdaroğlu'na da sunulan Köşk anketinin sonuçlarına ulaştı.

CHP'DEN SÜRPRİZ ANKET

CHP'nin bayram öncesi gevenilir bir anket şirketine yaptırdığı araştırmanın sonuçlarına göre, İhsanoğlu'na destek yüzde 46'lara kadar çıkmış durumda. Başbakan Erdoğan'ın yüzde 47'lik kesimin desteğini aldığı araştırmada, Demirtaş yüzde 7'de kaldı.

KILIÇDAROĞLU VE İHSANOĞLU'NUN TAKTİĞİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İhsanoğlu'na da sunulan anket rakamları sonrası yeni bir strateji geliştirildi. Buna göre, 10 Ağustos akşamı CHP'nin anketinde çıkan sonuçların gerçekleşmesi durumunda ikinci tur için HDP ile işbirliğine gidilecek. Bu durumda Kürt oylarının en az yüzde 5'ini almayı hedefleyen İhsanoğlu, ikinci turda ipi göğüsleyecek.

MHP SEÇMENİ TEPKİLİ

Ancak ikinci turda Kılıçdaroğlu ve İhsanoğlu'nun HDP ile işbirliği fikrine MHP seçmeni pek sıcak bakmıyor. CHP liderinin ikinci turda HDP ile işbirliği yapılması durumunda MHP seçmenini küstürmemek için nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP Anketinde İhsanoğlu'na Destek Yüzde 46 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • ayten demir: çok kolay öğrenmek bir ankette benden ERDOĞAN DİYENLER YEŞİLE BASSIN EKMELEDDİN DİYENLER KIRMIZIYABASSIN DEMİRTAŞ DİYENLER YORUM ATSIN SEVGİLERLE 26 24 Yanıtla Ali: kramal bizde R. T. C atacaz kafan basmadığı için yazıyosun ama ikinci tura taşıcaz inş. 0 0 kral: tayyıp alayınızı sandıga gömecek 0 0 kral: ali oy pusulasına yazı yazılmaz gezi zekalı 0 0 ali: kral iptal olacak zaten gıtzeka 0 0 ali: polis ve öğretmenin birlik olma zamanı oy pusulasına yazalım polis ve öğretmen oyudur özlük hakları diye ikinci tura taşıyalım 0 0 ali: polis ve öğretmenin birlik olma zamanı oy pusulasına yazalım polis ve öğretmen oyudur özlük hakları diye ikinci tura taşıyalım 0 0
  • reis: Yahu bu kemal Kılıçdaroğlu kameralar karşısında başka türlü zevk alıyor yalan söylemekten yüzde kırk altı rüyada görürsün 36 9 Yanıtla
  • ALEVİ: ben chp lıyım ama oyumu ERDOGANA VERECEM EKMEL KIM BEN TANAMIYORUM 23 16 Yanıtla haydar: dürüst ol yeter. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement