Chelsea Doktoru Eva Carneiro İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Spor

Chelsea Doktoru Eva Carneiro İlgi Odağı Oldu

Atletico Madrid-Chelsea maçı 0-0 golsüz sona ererken futbolseverlerin gözü İngiliz takımının seksi doktoru Eva Carneiro'nun üzerindeydi.

23.04.2014 08:39  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devler Ligi'nde yarı final heyecanı Atletico Madrid ile Chelsea arasında başladı. Vicente Calderon'da galip gelerek avantaj yakalamak isteyen Atletico, Mourinho'nun savunma şifrelerini çözemediği maçta Chelsea ile golsüz berabere kaldı.

MAÇTA DİKKAT ÇEKEN DETAY EVA

Karşılaşmanın henüz 15. dakikada Petr Cech'in sakatlanması geceye damga vurdu. Tecrübeli kaleci oyundan çıkarak yerini yedek kaleci Mark Schwarzer'e bıraktı. Bu esnada bir kısım futbolseverin gözü ise Chelsea'nin takım doktoru Eva Carneiro'nun üzerindeydi. Güzelliğiyle internette fenomen haline gelen Carneiro Cech'in durumuyla yakından ilgilendi. 

Maçta ayak bileğinden sakatlanıp yerini Schürre'ye bırakan Terry ile yakından ilgilenen Chelsea'nin güzel doktoru, bir pozisyon esnasında yerde kalan David Luiz'e de hemen saha içerisinde müdahele etti ve Brezilyalı futbolcunun kısa sürede oyuna devam etmesini sağladı.

EVA CARNEIRO KİMDİR ?

Genç yaşında geldiği önemli pozisyonun yanında güzel fiziğiyle de dikkat çeken İspanyol kökenli İngiliz Carneiro, zaman zaman takımın başarısının arkasındaki neden olarak gösterildiği esprili yorumlara da konu oluyor. Fakat Chelsea kulislerinde sempatik gülüşü ile özdeşleşen Carneiro’nun takım içinde ise çok disiplinli olduğu konuşuluyor. Carneiro en son İngiliz Olimpik Tıp Enstitüsü ve İngiliz Milli Kadın Futbol Takımı için de çalıştı.










Chelsea Doktoru Eva Carneiro İlgi Odağı Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Chelsea Doktoru Eva Carneiro İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kenan DEMİR: Hayır anlamadıgım kadın madem bu kadar guzel ve seksı ! Kulüp doktorlugunda ne ısı var gıtsın victoria secret's - a katılsın,hem daha ıyı para kazanır,hemde ınsanlar onu daha ıyı takıp eder... 2 3 Yanıtla

Advertisement