Ceyhun Eriş: Yorumlarıma 10 Üzerinden 8 Verdim - Son Dakika
Spor

Ceyhun Eriş: Yorumlarıma 10 Üzerinden 8 Verdim

Ceyhun Eriş: Yorumlarıma 10 Üzerinden 8 Verdim

Dünya Kupası'ndaki yorumları nedeniyle eleştirilen Ceyhun Eriş, "Kendime 10 üzerinden 8 verdim. Futbolu bilmeyenlerle tartışmam. Yorumum gideceği yere gidiyor." dedi.

24.07.2014 21:26  Güncelleme: 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de Dünya Kupası sırasında en çok konuşulan konuların başında TRT yorumcuları Ceyhun Eriş ve Ömer Üründül geldi. Geçtiğimiz günlerde Radyospor'da Ömer Üründül eleştirilere yanıt vermiş ve "Ben buraya bileğimin hakkıyla geldim" demişti.

Ceyhun Eriş de Radyospor'da eleştirilere yanıt verdi.

İşte Ceyhun Eriş'in sözleri:

"KUPAYI YORUMLAMAK İÇİN OYNAMAK MI GEREK?"

"TRT'de geçen sezon yorum yaptım. 'Dünya Kupası'da yorumcu olur musun?' denildi. Ben de kabul ettim. Bunu para için yapmadım. Belki benden önce Dünya Kupası'da oynayan isimlere teklif götürüldü, ama kabul etmediler. Bunu bilemiyorum. Dünya Kupası yorumlamak için illa Dünya Kupası'da oynamak mı gerekiyor? Futbolu bilen bir insanım. Durduk yere çıkıp yorum yapmadım."

"BAZEN BEN DE BEĞENMİYORUM"

Eleştiriler beni kızdırmadı ama hakaret, küfür bunlar kabul edilecek şeyler değil.

- Ceyhun Eriş'i dinleyince keşke Ömer Üründül yorumlasa sözleri için ne hissettiniz?

Hiçbir şey hissetmedim. Ciddiye de almadım. Eğer yanlış bir yorum yaptıysam bunu kabul ederim ama durum böyle değil. İnsanlar art niyetli. Futbol bilgimi sorgulayıp, yorum yapanlara cevap vermem. Ciddiye almam. Ömer Ağabey'in yorumlarına saygı duyarım. Zaman zaman çok doğru yorumlar yaptığını duydum, gördüm. Zaman zaman da farklı düşündüğüm için yorumlarını beğenmediğim anlar oldu.

"KENDİME 10 ÜZERİNDEN 8 VERDİM"

- Kendinize 10 üzerinden kaç verdiniz?

"İnsan kendini kolay kolay anlatamaz. Kendime 10 üzerinden 8 verdim. Futbolu bilmeyen bir insanla bunu tartışmam. Bu yorumum gideceği yere gidiyor."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ceyhun Eriş: Yorumlarıma 10 Üzerinden 8 Verdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement