Çevre Yolunun İhalesi Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Çevre Yolunun İhalesi Yapılıyor

Çevre Yolunun İhalesi Yapılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in seçim döneminde vaat ettiği projeler arasında yer alan çevre yolunun tamamlanması için gerekli çalışmalar başlıyor.

16.06.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in seçim döneminde vaat ettiği projeler arasında yer alan çevre yolunun tamamlanması için gerekli çalışmalar başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, kentin çevre yolları bağlamında tamamlayıcı unsur olan Kuzey-Batı çevre yolunu çözüme kavuşturuyor. Karayolları Genel Müdürlüğü arasında varılan mutabakat neticesinde 10 kilometre çevre yolunun Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılması ve karayolları tarafından yolun yapımı gerçekleştirilecektir. Kamulaştırma bedeli olarak 6 Milyon TL ödemesi beklenen Büyükşehir Belediyesi, yolun yapımında Karayolları ile birlikte büyük çaba gösteriyor. Söz konusu yolla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in girişimleri sonucu 26 Haziran'da Karayolları tarafından ihalesi yapılacak ve çevre yolu tamamlanmış olacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çevre Yolunun İhalesi Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement